Zijn Eminem en Nicki Minaj een koppel?

Zijn Eminem en Nicki Minaj een koppel?

Afgelopen vrijdag kwam het nummer ‘Big Bank’ uit, een samenwerking tussen Eminem en Nicki Minaj. Door een aantal lijnen in de lyrics begonnen een aantal fans te speculeren dat de twee een relatie zouden hebben. 

“Told them I met Slim Shady, bag the Em/ Once he go black, he’ll be back again,” dat is wat Nicki Minaj rapt in het nummer. Daarnaast plaatste ze ook een filmpje op haar Instagrampagina waarop ze de lyrics van het nummer meezingt.

Reacties

Op dit filmpje reageerde een fan meteen met de vraag of zij en Eminem een koppel vormden. De zangeres antwoordde daarop “yes”, wat ook meteen op een reactie van Eminem zelf kon rekenen. “Meid, je weet dat het waar is”, zei hij.

Op haar beurt reageerde Minaj met de woorden “Schat, ik dacht dat we het stil gingen houden tot op het huwelijk. Aw. Ik spreek je wel als ik thuis kom.”

Boston concert

Nadat hij een shoutout naar Nicki deed op zijn concert in Boston, vroeg Eminem aan zijn fans hoeveel van hen wilden dat hij en Minaj een koppel zijn. Een vraag die met veel enthousiasme onthaald werd. “Wel, verdorie, ik ook,” zei hij. “Nicki, als je dit hoort, stuur me straks een sms’je, dan praten we erover.”

Daar reageerde Nicki Minaj ook weer verheugd op:

Het lijken dus enkel roddels met een komisch einde te zijn

Gesponsorde artikelen