Zijn Justin Bieber en Hailey Baldwin nu getrouwd of niet? Dit is wat we weten

Zijn Justin Bieber en Hailey Baldwin nu getrouwd of niet? Dit is wat we weten

Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn getrouwd. Of toch niet? Of toch wel? Het is een welles-nietes-spelletje dat al een week leeft in de media. Maar welke kant moeten we nu geloven? Zij die zeggen dat the Biebs en Hailey getrouwd zijn, of zij die zeggen van niet? 

Het is een welles-nietes-spel van formaat, het vermoedelijke huwelijk van Justin Bieber en Hailey Baldwin. Verschillende bronnen lijken het huwelijk te bevestigen, anderen doen er dan weer alles aan om duidelijk te maken dat er geen sprake is van een huwelijk. Maar welke kant legt de meest geloofwaardige argumenten op tafel? Let’s find out.

Team getrouwd

De eerste geruchten over het mogelijke huwelijk van Justin Bieber en Hailey Baldwin kwamen van de – notoire roddelwebsite – TMZ. Zij hadden paparazzifoto’s van Justin Bieber en zijn verloofde Hailey Baldwin die binnenwandelen in een stadhuis in New York, waar huwelijken plaatsvinden. Verder hadden ze ook een hele hoop “ooggetuigen” die bevestigden dat Bieber en Baldwin stiekem getrouwd waren.

Maar het blijft niet bij de roddelwebsite. Ook Haileys bekende oom, Alec Baldwin, heeft het huwelijk van het jonge koppel bevestigd. Hij vertelde op de rode loper van de Emmy’s aan Access het volgende: “Ze zijn vertrokken en ze zijn getrouwd en ik weet niet wat er verder aan de hand is. Ik heb Justin maar één keer gezien.” Als Justin en Hailey dus wel degelijk getrouwd zijn, was dat alvast in heel bescheiden kring en was oom Alec dus niet uitgenodigd.

Maar ook de mama van Justin Bieber geeft een extra duwtje aan de geruchtenmolen. Op 14 september, een dag na het vermoedelijke huwelijk van Justin en Hailey tweette ze: “Liefde is onvoorwaardelijk”. Een verwijzing naar haar zoon die net z’n liefde bezegeld had?

Team niet getrouwd

De belangrijkste stemmen in het debat, Justin en Hailey zelf, ontkennen alles. Maar wel op een heel eigenaardige manier. Een dag nadat de geruchten de ronde deden in de media tweette ze: “Ik begrijp waar de speculatie vandaan komt, maar ik ben nog niet getrouwd”. Maar in een wel heel vreemde move, verwijderde ze deze tweet niet veel later. Hierdoor denken velen dat ze dus wél getrouwd zijn en dat Hailey de tweet waarin ze loog, verwijderd heeft.

Ook kwam enkele dagen geleden het nieuws dat Justin Bieber eerst het Amerikaanse burgerschap wilde, vóór hij met Hailey in het huwelijksbootje stapte. En dat is een proces dat enkele maanden kan aanslepen, dus zou het onlogisch zijn als Bieber nu toch al getrouwd zou zijn. Bovendien zijn er op recente foto’s van het koppel geen trouwringen te bespeuren. De twee zijn nu in Londen, waar Justin Bieber een akoestisch nummer bracht met zijn gitaar voor Hailey.

Het is dus nog steeds onduidelijk of Justin Bieber en Hailey Baldwin al dan niet getrouwd zijn. Maar aangezien ze zich al na enkele maanden verloofden, denken wij dat ze ook niet te lang zullen wachten om hun liefde met een ring te bezegelen.

Gesponsorde artikelen