Left Right
scrollTop top

Zijn Katy Perry en Orlando Bloom terug samen?


Zijn Katy Perry en Orlando Bloom terug samen?

Begin 2018 werden Orlando Bloom en Katy Perry nog samen gespot op de Malediven en deze week doken foto’s op van het duo in Praag. Het is nu een jaar geleden dat ze het nieuws van een break-up de wereld instuurden. Maar misschien is er dan toch nog hoop voor het ex-koppel?

Nu ze lekker ingeduffeld in Praag gezien zijn, gaat de geruchtenmolen weer draaien. In maart 2017 zijn Orlando en Katy in alle vriendschap hun eigen weg gegaan. “Na de breuk zijn ze contact blijven houden. Ze hadden geen ruzie. Ze hadden het allebei ontzettend druk met hun carrière en het werkte gewoon niet”, weet een bron People te vertellen.

“De laatste maanden hebben Katy en Orlando veel tijd met elkaar doorgebracht. Ze houden allebei van reizen en proberen er zoveel mogelijk samen op uit te trekken. Ze zijn aan het daten, maar ze willen er geen label op plakken. Er is geen sprake van een relatie, maar ze zien er wel gelukkig uit samen. Orlando zegt de liefste dingen over Katy en hij brengt graag tijd met haar door.”

Getty images

DRUK DRUK DRUK

Orlando is momenteel druk bezig met de opnames van zijn nieuwe fantasie-serie Carnival Row en Katy maakt zich klaar voor de première van American Idol. Maar voor enkele dagen kuieren in Praag maken de twee dus graag wat tijd vrij.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.478.447
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810