Zijn Miley Cyrus en Liam Hemsworth getrouwd? Deze foto’s lijken het te bewijzen

Zijn Miley Cyrus en Liam Hemsworth getrouwd? Deze foto’s lijken het te bewijzen

Het lijkt erop dat Miley Cyrus en Liam Hemsworth getrouwd zijn. De twee waren samen sinds 2010 en verloofden zich in 2012. Maar in 2013 gingen ze uit elkaar. In 2016 vonden ze elkaar terug, verloofden ze zich opnieuw en nu zou het huwelijk dus ook echt een feit zijn.

Deze kerstperiode is net nog wat feestelijker geworden, want alles lijkt erop dat Miley Cyrus en Liam Hemsworth elkaar op kerstavond het jawoord hebben gegeven. Hoewel de twee niets bevestigd hebben, circuleren er foto’s waarop te zien is hoe ze een huwelijkstaart aansnijden in het bijzijn van hun naaste familie.

Miley en Liam

Het is een van de opmerkelijkste relaties uit Hollywood, die van zangeres Miley Cyrus en acteur Liam Hemsworth. De twee leerden elkaar kennen op de set van de film The Last Song in 2009 en in 2010 raakte bekend dat ze een koppel waren. Ze verloofden zich in 2012, maar een jaar later beslisten ze om een punt achter hun relatie én verloving te zetten.

Maar in 2016 vonden ze elkaar terug en sindsdien horen we niets dan liefde van de twee. Het was misschien niet het perfecte liefdesparcours, maar het is wel het sprekende bewijs dat ware liefde altijd overwint. En nu is die ware liefde ook écht bezegeld.

Huwelijk op kerstavond

Op kerstavond verschenen er verschillende foto’s van het “kerstfeestje” van de families Cyrus en Hemsworth op Instagram. Een doodgewoon familiefeest, zo zou je denken, maar er zijn toch een paar dingen die ons meer doen denken aan een ander soort feest.

Zo is op verschillende foto’s te zien dat er ballonnen aan de muur hangen die de woorden “Mr. and Mrs” spellen. Verder wordt er op ons familiefeest niet romantisch met twee tegelijk een taart aangesneden. En wij verkiezen met de veenbessensaus en frambozencoulis toch een donkerdere outfit dan een witte jurk.

Het lijkt er dus op dat Miley en Liam getrouwd zijn en zo krijgt hun jaar, waarin ze in de bosbranden in Californië hun huis kwijtraakten, toch op een vrolijke en romantische noot. En het is hen van harte gegund.

Hier zijn nog wat meer foto’s van het kerstfeestje/huwelijksfeest van Miley en Liam:

Gesponsorde artikelen