Zin in een feestje dit weekend? Win hier duotickets voor Ampère

Copyright: Shutterstock

Het weekend staat voor de deur en dat betekent: vette weekendplannen maken. Zeker voor zij die krokusvakantie hebben en hun laatste verlofweekend tegemoet gaan. Wij hebben goed nieuws voor de party animals onder jullie, want we mogen samen met onze partner A-STAY, gratis tickets weggeven voor een cool feestje in Ampère.

Wat kan je winnen?

Deze zaterdag (29/02) draaien Eagles & Butterflies, Nico Morano en Nick Bril heerlijke sets in de Antwerpse club Ampère. Dankzij onze partner A-STAY mogen we 3 duotickets weggeven voor deze party. Daarbij mogen de winnaars hun feestavond goed inzetten op de premixer party in hotel A-STAY, dat in dezelfde straat als Ampère ligt. Op dit exclusieve feestje word je al warm gemaakt voor een topavond, met een dj-set van Nico Morano en special guests én een lekkere cocktail.

Wat moet je doen?

Deelnemen is heel eenvoudig: tag in de Facebookpost hieronder de persoon die het volgens jou helemaal verdient om nog eens een avondje goed ‘te gaan stappen’. Laat ons ook weten waarom die persoon het verdient. De wedstrijd loopt nog tot vrijdag 28/02, 16u00.

Attention, party animals! 🎉🎉 Samen met onze partner A-STAY mogen we 3 duo-tickets weggeven voor een vet feestje in…

Geplaatst door newsmonkey op Dinsdag 25 februari 2020

Gesponsorde artikelen