Zin in een ‘Game of Thrones’-feestje en screening? Rep je naar deze Antwerpse pop-up-bar!

Zin in een ‘Game of Thrones’-feestje en screening? Rep je naar deze Antwerpse pop-up-bar!

Zin om je eigen ‘Game of Thrones’-feestje te organiseren maar geen goesting om de decoratie samen te rapen? Er is een oplossing: de ‘Game of Thrones’-pop-up-bar in Antwerpen zendt de afleveringen uit en voedert je als een echte khaleesi of King in the North. En er is ook animatie van échte, bekende fans voorzien.

Eten zoals op het trouwfeest van Joffrey, zonder doden maar mét een aflevering van het nieuwe seizoen van Game of Thrones op de achtergrond? Voor één keer moet je niet naar Londen of LA voor een themacafé om U tegen te zeggen want in Antwerpen kan je vanaf vandaag in een Game of Thrones-pop-up-bar terecht.

Black Smoke, Bar of Thrones

De Black Smoke-bar, in de gebouwen van brouwerij De Koninck, verkeert de komende weken namelijk helemaal in Westerosisferen. De bar en grill is helemaal gedecoreerd in Game of Thrones-thema, met alles van banners tot Arya’s kill list en een aangepast menu. Zin in een Mother of Dragons, dan kan je die cocktail gaan drinken met op de achtergrond een screening door Telenet van de laatste aflevering.

Je zal je wel moeten haasten om binnen te geraken: je kan er op gewone dagen van woensdag tot zondag ’s avonds terecht, maar er zijn ook thema-events en die verkopen snel uit. Alles draait uiteraard om de aflevering van die week, maar er komen ook wat bekendere superfans naar Black Smoke.

Dit was het tragische einde van Ed Sheerans Game of Thrones-personage.

Telenet

William Boeva en Compact Disk Dummies

William Boeva, uw Game of Thrones-fan en -comedian van dienst, komt (toepasselijk) de personages roasten op 15 mei, waarna je een aflevering van Game of Thrones te zien krijgt. Boeva is goed thuis in Westeros, dus dat wordt een unieke set die enkel de echte fans zullen kunnen appreciëren. Snel boeken is de boodschap. Geen ticket kunnen bemachtigen? Je kan wel nog gewoon een drankje en een uitzending scoren.

Maar ’t is niet alleen William Boeva die de Lannisters van de Starks en een wight van een white walker kan onderscheiden: ook de Compact Disk Dummies zijn dikke fan. Op 8 mei kan je dan ook naar een optreden van het duo gaan kijken en zij hebben speciaal voor seizoen acht een remix van de iconische intromuziek gemaakt. Denk Stranger Things meets Game of Thrones met een Belgische saus.

Zin in? Beluister ‘m alvast hier!

Telenet

Game of Thrones-kapsel

Hou je het liever wat low-key maar wil je wel honderd procent in de sfeer blijven? Er zijn ook sessies haarvlechten-like-a-queen om jezelf de bombarderen tot First of his/her name, King/Queen of the Andals and the First Men enzovoorts enzovoorts. Khaleesi-ambities, maar geen Mother of Dragons? Geen zorgen: je kan ook een cocktailworkshop bijvoegen die je in hogere sferen brengt.

Hier zijn 7 theorieën over het einde van Game of Thrones.

Voor wie geen ticket voor een screening te pakken kan krijgen, die kan natuurlijk ook gewoon genieten van de prachtige Game of Thrones-sferen die ze bij Black Smoke hebben weten te creeëren. Je waant je in een grote hall in het noorden, Jon Snow zou er zomaar kunnen binnenkomen. Als hij het overleeft.

Ook goesting in Game of Thrones? Je kan op Telenet Play op hetzelfde moment als in de Verenigde Staten de uitzending bekijken! Al moet je dan wel om drie uur opstaan. 😉

Telenet

Gesponsorde artikelen