Zin in pizza? Deze 3D-printer maakt en bakt je pizza in zo’n 6 minuten

Zin in pizza? Deze 3D-printer maakt en bakt je pizza in zo’n 6 minuten

Een machine die pizza’s print en bakt in zo’n 6 minuten tijd, het klinkt te mooi om waar te zijn, maar bestaat wel degelijk. De Amerikaanse start-up BeeHeex heeft namelijk een 3D-print ontwikkeld voor pizza’s en dat is zo mooi

Je kent het wel: juist als je zin hebt in pizza, heb je niets meer in huis en zijn alle winkels al toe. Dan komt de Chef 3D als geroepen. Deze 3D-printer geeft je binnen de 6 minuten je eigen pizza, helemaal zoals je hem wilt.

De printer werkt namelijk met een applicatie waarin je de vorm en het beleg kan kiezen. Dat stuur je door naar de Chef 3D en die maakt de pizza voor jou. Nog even bakken en je kan beginnen eten.

Binnenkort in de ruimte

BeeHeex is heel ambities en wil zijn printer zo snel mogelijk overal zien. Het bedrijf denkt daarbij aan standjes op festivals of in sportstadions. Zo is er maar één iemand nodig om de machine te bedienen en kunnen veel mensen snel en goedkoop bediend worden.

De Chef 3D verovert binnenkort misschien zelfs de ruimte want NASA toont interesse. De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie heeft 117.000 euro geïnvesteerd in BeeHeex omdat het in de printer een ideale machine ziet voor tijdens lange ruimtereizen. Nu eten astronauten namelijk altijd voedzame poedertjes opgelost in water, heel wat minder smakelijk dan een pizza.

Gesponsorde artikelen