Left Right
scrollTop top

Zo beleven de kandidaten in ‘De Mol’ de laatste minuten voor iedere eliminatie


Zo beleven de kandidaten in ‘De Mol’ de laatste minuten voor iedere eliminatie

Iedere zondagavond is het op VIER weer genieten van een nieuwe aflevering van ‘De Mol’. Toch blijven we altijd een beetje verweesd achter omdat we na elke aflevering afscheid moeten nemen van iemand. Voor de kandidaten moet zo’n eliminatie nog veel erger zijn. Uit niet op tv getoonde beelden blijkt echter hoe opvallend optimistisch iedereen is vlak voor het harde verdikt … en dat ligt natuurlijk voor een deel aan priester Pieter.

Kelly, Channy, Jeffrey, Katrien, Steve en afgelopen zondag Joke … we namen in De Mol al afscheid van zes deelnemers. Met nog maar drie overgebleven kandidaten (en één mol) worden de eliminaties dus steeds spannender. Volgende week wordt zelfs cruciaal want wie die vragenronde overleeft, blijft sowieso tot het einde in het spel.

Succeswensen, een preek en kussen

Je zou voor zo’n eliminatie dan ook zenuwachtige, stille kandidaten verwachten, maar niet is minder waar. VIER plaatste op zijn website een filmpje waarin de deelnemers elkaar feliciteren met hun parcours tot nu toe en succes wensen.

En uiteraard is het priester Pieter die de juiste woorden weet te zeggen tijdens een groepsknuffel, waarna er kussen worden uitgedeeld.

Bijgeloof?

Er heerst toch ook wel wat bijgeloof bij sommige kandidaten want we horen Joke in het begin van het filmpje vragen wie er eerst in de lift wil stappen. Of ze het nu zelf deed of niet, geluk bracht het alleszins niet want Joke moest zondag De Mol verlaten nadat Gilles De Coster het rode scherm deed opspringen.

Ons lijkt het dus nog altijd het slimst om de mol te proberen ontmaskeren.

Bekijk hier de laatste groepsknuffel voor Joke De Mol moet verlaten

In De Mol wil duidelijk niemand Mexico verlaten, maar heb je zelf zin om het lang eens te bezoeken? Kijk dan hier voor alle aanbiedingen!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  61.636.609
 • Aantal
  doden
  1.442.572
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  570.829
 • Aantal
  doden
  16.339