Zo decadent zijn de vuilbakken van Kim Kardashian

Zo decadent zijn de vuilbakken van Kim Kardashian

Dat Kim Kardashian stinkend rijk is, moeten we natuurlijk niet meer zeggen. Maar dat stinkend rijk mag je eigenlijk heel letterlijk nemen. Kim heeft namelijk de meest decadente vuilbakken die wij ooit gezien hebben. 

De Kardashians zijn ook maar mensen. Maar wel hele rijke mensen. En dat maken ze liefst zo veel mogelijk duidelijk. Zo heeft Kim Kardashian onlangs een foto van haar vuilbakken gepost op Instagram en zelfs die zijn op en top Kardashian.

1,62 dollar per seconde

We hadden niet verwacht dat Kim Kardashian zich tevreden zou stellen met gewone vuilbakken. De rijkste der Kardashians toont graag wat ze heeft. En dan hebben we het niet alleen over haar lichaam, maar ook haar geld.

Het vermogen van Kim Kardashian wordt geschat op 175 miljoen dollar (zo’n 143 miljoen euro). En elke seconde komt daar 1,62 dollar (1,32 euro) bij. Geld dat natuurlijk ergens naartoe moet.

Vuilbakken van Louis Vuitton

Een aanzienlijk deel van de miljoenen van Kim Kardashian zijn dus duidelijk naar haar vuilbakken gegaan. We hebben het dan niet over de elegante vuilbakken in haar interieur, maar over haar containers die de straat op gaan voor de afvalophaling.

Wij zouden onze vuilbakken liever niet fotograferen, maar we begrijpen waarom Kim het wel doet. Haar vuilbakken zijn namelijk, net zoals haar volledige kleerkast, van een designermerk. Niet zomaar het eerste het beste, maar de vuilbakken waarin Kim, Kanye en hun kroost hun afval deponeren, zijn van het Franse handtassenmerk Louis Vuitton, te herkennen aan de typische bedrukking.

Wat kost dat?

Hoeveel Kim Kardashian precies heeft neergeteld voor haar poepchique vuilbakken is niet bekend.

Het kan natuurlijk ook dat Kim of Kanye zelf de handen uit de mouwen hebben gestoken en de vuilbakken zelf gepimpt hebben. Maar iets zegt ons dat ze het knutselwerk aan iemand anders hebben overgelaten.

Gesponsorde artikelen