Zo duur was de outfit van Elodie Ouedraogo in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ gisteren

Zo duur was de outfit van Elodie Ouedraogo in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ gisteren

Elodie Ouedraogo speelde gisteren haar eerste aflevering in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. De voormalige atlete imponeerde niet alleen met haar verbluffende score, maar ook haar opvallende outfit ging niet onopgemerkt voorbij. En aan die indrukwekkende outfit hangt ook een indrukwekkend prijskaartje. 

Het is geen geheim dat Elodie Ouedraogo een passie voor mode heeft. Sinds ze haar loopschoenen aan de haak heeft gehangen, heeft ze samen met haar 4×100 meter-collega Olivia Borlée een eigen sportkledinglijn op de markt gebracht. De kledinglijn draagt de passende naam 42|54, hun persoonlijke record op de 4×100 meter en de tijd waarin ze (uiteindelijk) goud haalden op de Olympische Spelen in Peking. Verder is Elodie ook ambassadeur van ‘Ik koop Belgisch’, waarmee Belgische modelabels gepromoot worden.

Visserslaarzen

Elodie verscheen gisteren in De Slimste Mens ter Wereld met een opvallende outfit. Een knalgele oversized trui en glimmende laarzen tot over de knie. Met haar knalgele trui toonde ze zich alvast een goede ambassadeur van ‘Ik koop Belgisch’. De trui was namelijk van het Belgische ontwerpersduo A.F. Vandevorst. Het prijskaartje van de felle trui? 759 dollar (een kleine 655 euro).

A.F. Vandevorst

Maar het opvallendste waren waarschijnlijk de knielaarzen. Met die laarzen lachte jurylid en echtgenoot van Elodie, Jeroom, al snel. “We gaan straks garnaalvissen. Elo heeft haar botten al aan”, grapte de comedian en cartoonist. Waarop zijn vrouw al snel en even gevat antwoordde: “Het zijn wel de botten die hij betaald heeft.” En voor die botten heeft Jeroom flink in z’n buidel mogen tasten. Want het paar van het Franse modehuis Yves Saint Laurent dat ze droeg, gaat over de toonbank voor 1.395 euro.

Screenshot Yves Saint Laurent
In totaal droeg de voormalige atlete dus een outfit van meer dan 2.000 euro. Wij kijken alvast uit naar haar outfit van vanavond.

Gesponsorde artikelen