Zo fenomenaal ziet je snor eruit in ‘Red Dead Redemption 2’ als je ‘m helemaal laat groeien

Zo fenomenaal ziet je snor eruit in ‘Red Dead Redemption 2’ als je ‘m helemaal laat groeien

‘Red Dead Redemption 2’ is zo realistisch dat je haren zelfs meegroeien. Wil je er niet onverzorgd uitzien, moet je dus op tijd en stond je baard scheren en je haren knippen. Maar verschillende gamers wilden wel eens zien hoe lang je baard of je snor zou worden als je ‘m gewoon laat groeien. En het resultaat is fenomenaal.

De mogelijkheden in Red Dead Redemption 2 (lees hier onze uitgebreide review) zijn zo uitgebreid dat gamers nog steeds nieuwe dingen ontdekken. Zo zijn er al verschillende glitches ontdekt in de game (lees hier hoe je snel rijk wordt en hoe je toch een weg vindt naar Mexico) en blijven fans achterover vallen van de hoge graad van realisme.

Kapper

Zo werd al voor de release aangekondigd dat sneeuw op je kleren zal blijven liggen tot het wegsmelt, je moeilijker kan zwemmen met dikke kleren aan en zelfs dat de testikels van de paarden zullen krimpen bij koud weer. Nog zoiets zijn je haren. Die groeien namelijk doorheen het spel. Net je baard afgeschoren maar wil je eigenlijk toch een leuke snor, dan zal je daar een tijdje voor moeten sparen.

En geloof ons, het duurt een tijdje eer je een wilde haardos of een ruige baard hebt gekweekt. Een aantal gamers hebben nu echter getest hoe ver ze dat kunnen trekken. Ze lieten hun baard zo lang mogelijk groeien en het resultaat was fenomenaal.

Maximale baard

De Reddit-gebruiker ChieftaiNZ vroeg zich af hoe een maximum bebaarde Arthur eruit zou zien, en hij was niet teleurgesteld. Met de magnifieke baard lijkt ie zelfs een beetje op een Wild West-kerstman.

YouTuber MELOO spaarde ook al z’n haren op en ging ermee aan de slag. Zo keek hij hoe Arthur eruit zou zien met een maximum baard maar zonder snor:

Of kies jij eerder voor volle bakkebaarden en een dikke snor, zonder baard? Heel ‘western’:

Een volle baard en snor maar zonder bakkebaarden ziet er dan weer heel raar uit:

Snorremans

Maar al die baarden en snorren verbleken in het niets bij de Arthur van Reddit-gebruiker craigthelesser. Die scheerde z’n karakter propertjes glad, behalve z’n snor. Die liet hij staan tot de maximumlengte. En het resultaat is werkelijk magnifiek:

Er zijn natuurlijk nog een hele hoop speciale, vooraf ingestelde stijlen. Voor wie ze allemaal eens wil bekijken, maakte MELOO een overzichtelijk filmpje:

Lang haar

Maar je gewone haren groeien natuurlijk ook, en ook die hebben een maximum lengte. De Reddit-gebruiker TheTinyPlunger deelde een afbeelding van zijn wild behaarde Arthur. Je haren kunnen dus tot op je schouders groeien, maar ook niet verder.

Fat Arthur

Naast je haren verzorgen, moet je ook letten op je eten. Echt dik zal je niet worden, maar een Arthur die ietsje te veel eet zal er toch wat chubby uit gaan zien, dat merkte Reddit-gebruiker ThomahockN. “U got some donuts for me, boah?” Links zie je de ‘normale’ Arthur, rechts z’n chubby versie. Ziet die er niet gelukkiger uit?

Skinny Arthur

Echt dik kan je dus niet worden, maar echt vel over been ook niet. De Reddit-gebruiker dovelol zocht het andere punt van het spectrum op en hongerde z’n Arthur uit. Lekker afgetraind:

Gesponsorde artikelen