Zó gênant was het dus aan tafel bij Leonardo DiCaprio op de Golden Globes

Zó gênant was het dus aan tafel bij Leonardo DiCaprio op de Golden Globes

Stel, je vrouw is volop bezig met opnames van een nieuwe film waardoor je plots helemaal alleen naar de Golden Globes moet. John Krasinski weet er álles van, maar dan nog een miljard keer erger: hij kwam compleet out of the blue aan de winnaarstafel van Leonardo DiCaprio terecht, en dat werd gênant. Héél gênant. 

Geen talkhost zo geschikt om je hart bij te luchten als Ellen DeGeneres, en dus maakte 13 Hours-acteur John Krasinski van z’n bezoekje op haar sofa gebruik om zijn bijzondere Golden Globes-verhaal te delen. Geloof het of niet, maar aan tafel zitten bij Leonardo DiCaprio, die met The Revenant dé winnaar van de avond werd, bleek niet zo tof te zijn als je zou verwachten …

“Ik was alleen, en wat blijkt? Dan zetten ze jou aan een belangrijke tafel. Ik zat aan die van Leonardo DiCaprio”, start John veelbelovend. Ondanks Leo’s nabije aanwezigheid werd alles helaas eerder gênant dan cool.

“Ik kreeg de kans niet om hem te leren kennen en ik wou niet de ‘hey man, I’m the guy that doesn’t have anybody‘ zijn”, gaat hij verder. “En toen wonnen ze ineens alles en kwam ik terecht tussen allemaal knuffels en mensen die praten over ‘the best year ever‘, terwijl ik dacht: ‘Wasn’t it?!’ En toen stond iedereen recht om een speech te geven en voelde ik mij pretty stupid.”

“Op een bepaald moment zei Alejandro (González Iñárritu, de regisseur van The Revenant) ‘dag’ tegen iedereen en bedankte hij de ploeg die aan de film had meegewerkt. Toen hij zich omdraaide en mij zag, voelde ik hem denken: ‘Why are you here?‘. Het antwoord van John? “Congratualations!”

Dvd’s opeten, en zo

Verder sprak John Krasinski over zijn Men’s Health-cover naar aanleiding van zijn rol in 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi. Helaas voor de man van Emily Blunt was ook dát geen volledig positieve ervaring: “Ik had al zo lang honger dat als iemand mij uitnodigde voor een film, ik de dvd’s gewoon zou opeten”, grapte hij hierover.

Check hieronder de volledige video:

Gesponsorde artikelen