Zo geven Lize en Ken uit Temptation een rondleiding door Amsterdam: stoned in de coffeeshop en bloot in bad

Zo geven Lize en Ken uit Temptation een rondleiding door Amsterdam: stoned in de coffeeshop en bloot in bad

Omdat ze zóveel moeite doen, geven we hen nog eens aandacht. Lize en Ken uit ‘Temptation Island’ hebben eindelijk ontdekt dat je een sterk concept nodig hebt om YouTube-ster te worden. Daarom willen ze plots reisbegeleiders worden. Eerste stop: Amsterdam. We zien het koppel zelfs wiet gebruiken in de coffeeshop, waarna ze lekker intiem doen in bad. Rauwtch!

Lonely Planet en Guido Gids kunnen maar beter uitkijken, want Lize en Ken uit Temptation zijn met videoreisgidsen begonnen onder de naam Spot On. Ze zijn even melig en aanstellerig als altijd, maar toegegeven: dit filmpje heeft meer inhoud dan al hun vroeger geklungel bij elkaar.

Hun eerste slachtoffer is Amsterdam. Het olijke koppel toont ons een hotel, een sushibar, een gewone bar en natuurlijk een Amsterdamse coffeeshop, waar Ken een kolossale toeter van een joint rolt en er gulzig aan lurkt. Daarna kruipen de tortelduifjes stoned in bad en bed. Stoer, toch? Spoiler: Lize en Ken geven geen toer van de Wallen, het wereldberoemde, Amsterdamse Red Light District, waar eigenlijk al jaren meer toeristen dan hoerenlopers rondhangen. Wij waren een tikkeltje teleurgesteld.

Hou je hart maar vast, want volgende week is Antwerpen aan de beurt!

Gesponsorde artikelen