Zo goedkoop is een enkel ticket Brussel-Londen

Zo goedkoop is een enkel ticket Brussel-Londen

Een enkel ticket van Brussel naar Londen voor 25 euro … Da’s fantastisch nieuws met de kerstperiode in het vooruitzicht! Eurostar Snap biedt de tickets aan vanaf maandag 21 november. Elke reservatie is beperkt tot vier reizigers, met een minimumleeftijd van 16 jaar.

Eurostar Snap verlaagt de huidige minimumprijs (33 euro) om vanuit Brussel naar Londen te reizen: vanaf volgende maandag kan je een ticket kopen vanaf 25 euro. Wie wil profiteren van dit voordeel, surft best naar het digitale platform Snap, dat in mei werd gelanceerd.

Eurostar biedt trouwens al langer voordeelprijzen en promoties aan. “Maar de aanbiedingen van Eurostar Snap zijn altijd het voordeligste tarief voor de gevraagde reisdata op het moment van de reservatie”, zegt Eurostar.

Hoe kan je die goedkope tickets boeken? Het principe is simpel, zegt woordvoerder Bérénice Decharneux in De Tijd. “De reiziger connecteert op de onlinedienst via zijn Facebook-account, kiest zijn bestemming en de datum van de reis. Hij duidt zijn voorkeur aan om ’s morgens of ‘middags te reizen. Twee dagen voor vertrek stuurt Eurostar de definitieve uren.”

Er zijn wel enkele regels: de laagste tarieven via Eurostar Snap zijn enkel voor reizigers van minstens 16 jaar en een reservatie is beperkt tot 4 reizigers.

iStock

Gesponsorde artikelen