Zo hilarisch reageert Emma Watson op de spelfout in haar tattoo op de Oscars

Zo hilarisch reageert Emma Watson op de spelfout in haar tattoo op de Oscars

Toen Emma Watson op de Oscars verscheen had iedereen vooral aandacht voor de grote ‘tattoo’ op haar onderarm. Maar hoewel de actrice met de tattoo aandacht wou vragen voor seksueel grensoverschrijdend gedrag, was het om een andere reden dat de tattoo in de spotlights stond. Er stond namelijk “Times Up” in plaats van “Time’s Up”. Awkward …

Op de afterparty van de Oscars verscheen de onschuldige Emma Watson plots met een joekel van een tattoo op haar onderarm. En alsof dat nog niet genoeg was, stond er in die tattoo ook nog eens een knoert van een spelfout.

Was het nu Time’s Up of Times Up?

Emma Watson is een van de luidste stemmen in het debat rond seksueel grensoverschrijdend gedrag. De actrice, die ook overtuigd feministe is, sprak zich al meermaals uit over seksueel wangedrag en schreef zelfs een miljoen dollar over naar de rekening van de Time’s Up-beweging.

Om aandacht te vragen voor die beweging verscheen de 27-jarige actrice met een tattoo op de rode loper van de Oscar-afterparty van Vanity Fair met een tatoeage van de naam van de beweging, in sierlijke letters op haar onderarm. Maar jammer genoeg was er in de tatoeage een foutje geslopen. In plaats van Time’s Up, stond er namelijk Times Up te lezen.

Gelukkig voor Emma ging het om een plaktattoo en is het gĂȘnante foutje met een beetje water en zeep weer verleden tijd. Al zijn er natuurlijk wel duizenden foto’s van de fout.

Vacature

Emma Watson reageert nu zelf op de spelfout. Dat doet ze met een hilarische tweet.

“Vacature beschikbaar als nalezer van neptattoo’s. Ervaring met apostrofs is vereist”, tweette de actrice gevat. Zo zal de actrice, die overigens over een universitair diploma beschikt, dit geen tweede keer meemaken.

Al heeft de tattoo nu waarschijnlijk veel meer aandacht gekregen dan als er geen spelfout in had gestaan.

Gesponsorde artikelen