Zo kan het ook, Taylor en Katy! P!nk en Christina Aguilera begraven de strijdbijl met een duet

Zo kan het ook, Taylor en Katy! P!nk en Christina Aguilera begraven de strijdbijl met een duet

Dat het niet echt boterde tussen zangeressen P!nk en Christina Aguilera was jarenlang een publiek geheim. Maar daar blijkt nu verandering in te komen, want P!nk liet weten dat ze een duet heeft opgenomen met haar vermeende aartsrivale Christina.

Het was tijdens de opnames van hun monsterhit ‘Lady Marmalade’ in 2001 dat het tot een ruzie kwam tussen de twee. Daarover vertelde P!nk volgens Metro ooit: “We waren superjong en helemaal nieuw in dat wereldje. Ik denk dat ik gewoon een alfa ben, en zij is dat ook, daardoor liep het fout tussen ons.”

Duet op het nieuwe album van Christina

In een interview met The Sun laat P!nk nu weten dat ze een duet opnam met Christina Aguilera voor haar nieuwe album. “Ik weet niet wanneer haar album uitkomt, maar het is fantastisch. Ik ken de titel van het liedje niet meer, want het is al twee jaar geleden dat we het nummer hebben opgenomen. Maar ze is een straffe zangeres.”

Olie op het vuur

Bovendien verdedigde P!nk zichzelf én zangeres Christina toen fans onlangs olie op het vuur probeerden te gooien. Tijdens de American Music Awards vonden een aantal mensen namelijk dat P!nk wel heel sceptisch zat te kijken naar het optreden van Christina Aguilera, die een eerbetoon aan Whitney Houston bracht. De foto van die sceptische P!nk ging viraal, waarna de zangeres tweette: “Christina deed het fantastisch, in een eerbetoon aan één van onze favoriete zangeressen aller tijden. Ik sta versteld van haar talent! Toon dan ook de foto waarop de tranen in mijn ogen staan, negatievelingen!”

Daarbij gaf ze aan dat ze het heel frustrerend vond om zich constant te moeten verdedigen. Ze merkte ook fijntjes op dat zulke dingen nooit worden opgeblazen als het over mannen gaat.

We zijn in elk geval al heel benieuwd naar het befaamde duet tussen P!nk en Christina. Misschien kunnen Katy en Taylor hier een voorbeeld aan nemen, en ook voor een duet gaan?

Gesponsorde artikelen