Zo kan je de ‘FIFA 19’-demo downloaden!

Zo kan je de ‘FIFA 19’-demo downloaden!

De release van ‘FIFA 19’ komt er bijna aan en het was voorlopig nog altijd wachten op een demo van de game. Maar nu heeft EA eindelijk de demo gereleased! De moeite om even te downloaden? Bekijk hier alvast de teams waarmee je zal kunnen spelen en welke gamemodi je zal kunnen uittesten!

EA Sports brengt elk jaar een nieuwe versie van z’n sportgames uit, met als koploper natuurlijk de FIFA-reeks. Elk jaar een nieuwe game betekent natuurlijk ook dat je niet bij elke game baanbrekende veranderingen mag verwachten (lees hier wat we allemaal mogen verwachten van FIFA 19). Vaak blijft het bij een update van de spelers (wat voor velen al genoeg is om de game aan te schaffen). Anderen wachten liever op de demo om op te maken of de nieuwe versie genoeg veranderingen biedt om het hoge prijskaartje te rechtvaardigen.

Demo

Voor die laatsten is er goed nieuws, want EA heeft eindelijk de demo voor FIFA 19 gereleased. In die demo kan je aan de slag met Juventus (dat met superster Cristiano Ronaldo hun topspeler op de cover van de game heeft staan), Real Madrid, Manchester United, Manchester City, Bayern München, Paris Saint-Germain, Atlético Madrid, Dortmund, AS Roma en Tottenham. Je kan dus ook in de huid kruipen van een hoop Rode Duivels!

Belangrijk is dat je in de demo ook kan proeven van de nieuwe Journey, met Alex Hunter nu dus bij Real Madrid. Ze pakken meteen ook uit met een van de grootste toevoegingen aan de FIFA-reeks, want in de demo kunnen we ook Champions League-wedstrijden spelen! Grote concurrent Pro Evolution Soccer, dat met z’n nieuwe PES-game wel veel lof oogst, verloor namelijk de Champions League- en Europa League-licenties, een van de belangrijkste troeven van PES. EA was er dan ook als de kippen bij om die binnen te halen.

Wie de nieuwe FIFA meteen wil uittesten, kan de demo hier downloaden:

FIFA 19 zal ook gereleased worden voor PS3, Xbox 360 en de Nintendo Switch. Maar die spelers zullen moeten wachten tot de daadwerkelijke release, want EA zal geen demo’s uitbrengen voor die platforms.

Ratings

Beetje bij beetje releasete EA de afgelopen weken ook de ratings van de beste spelers. Verschillende Rode Duivels kregen zo heel mooie scores: Dries Mertens (87), Jan Vertonghen (87), Romelu Lukaku (87) en Thibaut Courtois (90).

Op de tien beste spelers was het even wachten. Aangezien we onze twee goudhaantjes Kevin De Bruyne en Eden Hazard nog niet waren tegengekomen, wisten we al dat ze zich in die top tien zouden bevinden. Dat ligt dan ook in lijn met het oordeel van wereldvoetbalbond FIFA, dat de twee Belgen op hun shortlist voor Beste Speler ter Wereld had gezet.

Uiteindelijk werden ze door EA als zesde (Eden Hazard) en vijfde (Kevin De Bruyne) beste speler ter wereld bestempeld, beiden met een algemene rating van 91. Bekijk hier de volledige top tien!

Release

FIFA 19 zal officieel gereleased worden op vrijdag 28 september, maar je kan ‘m nu uiteraard al pre-orderen. Wie echter wat extra cash op tafel wil leggen en de Champions Edition aankoopt, kan drie dagen vroeger genieten van FIFA 19.

Gesponsorde artikelen