Zo klinkt Karen Damen solo én live … beluister hier haar eerste single!

Zo klinkt Karen Damen solo én live … beluister hier haar eerste single!

De solocarrière van Karen Damen is nu echt gelanceerd. Op haar soloplaat is het nog even wachten, maar het eerste nummer ‘Een ander spoor’ bracht ze vanmorgen voor het eerst live bij radiozender MNM … en dan klonk bijzonder emotioneel.

Karen Damen heeft, nadat ze vorig jaar stopte met K3, niet stilgezeten. Ze begon te werken voor televisie en maakte programma’s zoals Perfect en Camping Karen & James. Maar toch begon het duidelijk weer te kriebelen om muziek te maken en dus komt er volgend jaar een soloplaat.

Zo’n twee maand terug kondigde Karen Damen in Gert Late Night aan dat ze op 16 maart 2018 zal optreden in de Lotto Arena. En daarvoor moet er dus een plaat worden opgenomen.

Symbolische eerste single

Tv-zender VIER zal in het programma Karen maakt een plaat elke stap volgen in het maken van haar debuutplaat. Dat programma mogen we in het voorjaar verwachten, maar ondertussen is er dus al een eerste single gelanceerd.

Die eerste single heet ‘Een ander spoor‘ en gaat over kiezen tussen twee zaken en de moeilijkheden die daarbij komen kijken. De verwijzing naar haar keuze om te stoppen met K3 is duidelijk niet ver weg.

Luister hier hoe Karen Damen haar eerste solosingle live zingt

Tickets voor haar concert in de Lotto Arena kan je hier kopen.

Gesponsorde artikelen