Zo neemt Erik wraak op de jury van De Slimste Mens na zoveelste venijnig mopje

Zo neemt Erik wraak op de jury van De Slimste Mens na zoveelste venijnig mopje

Kobe Ilsen heeft nog een extra aflevering aan zijn meesterschap in De Slimste Mens toegevoegd, maar hij krijgt wel een stevige concurrent. Journaliste Danira Boukhriss eiste de kroon op en dwong hem tot een bloedstollende finale tegen Margriet Hermans. En voorts leerden we dat het floppen van de Amerikaanse versie van ‘Loft’ nog steeds erg diep zit bij Erik Van Looy. Dit zijn de vier beste momenten uit de aflevering.

1. Danira Boukhriss beschikt over een uitstekende tong

Tongtwisters. De hel voor iedereen. Maar duidelijk niet voor nieuwkomer Danira Boukhriss, want zij knalt er zich ontzettend gemakkelijk doorheen.

2. Plots wordt het Erik te veel

Grapjes maken over Erik Van Looy, we zien het in iedere aflevering van De Slimste Mens. Maar deze keer was Erik het beu.

3. Gunther D. op date met Leopold Lippens

Gunther D waagde zich vorige week al een een danspasje met Leopold Lippens. Duidelijk liefde op het eerste gezicht. En dus trokken de twee deze week op een romantische date.

4. Kobe speelt Magriet naar huis in bloedstollende finale

Margriet heeft tegen Alexander De Croo al getoond sterk te zijn in het finalespel en ook Kobe Ilsen moet knokken tot de laatste seconde om niet te sneuvelen.

Gesponsorde artikelen