Zo reageert Joshua van ‘Temptation Island’ op de relatie van Megan met z’n beste vriend

Zo reageert Joshua van ‘Temptation Island’ op de relatie van Megan met z’n beste vriend

‘Temptation Island’-verleider Joshua heeft voor het eerst gereageerd op de nieuwe relatie van Megan met zijn beste vriend Jochen. En hoewel je zou denken dat hij niet tevreden zou zijn met deze zware overtreding van ‘brocode’, klinkt hij opvallend positief over dit nieuwe koppel.

Temptation Island wordt steeds sappiger naast het scherm dan op het scherm. Nadat het eerst leek dat Kevin een relatie had met Chloë, lekte daarna een sekstape uit met Shelly van Ex On The Beach: Double Dutch en nu mogen we het officieel zeggen: Megan is van ’t straat en ze is niet terug samen met haar ex Kevin of haar Temptation Joshua.

Nieuwe liefde voor Megan

Sinds kort zien we op de Instagram van Megan nog maar één naam passeren: Jochen Meykens.

Megan en Jochen gaan samen uit, kijken samen naar series en liggen samen in bed. Ook wordt zijn naam vaak gevolgd door een hartje én is Megan niet vies van een kusje hier of daar. Het mag duidelijk zijn: Megan heeft, na haar op Temptation Island afgesprongen relatie met Kevin, opnieuw de liefde gevonden.

Instagram

Beste vriend van Joshua

Al snel werd duidelijk dat Jochen geen volledige onbekende is binnen het Temptation Island-milieu. Jochen is namelijk de beste vriend van Joshua, met wie Megan op Temptation Island meerdere nachten de lakens deelde.

Jochen en Joshua staan vaak samen op de foto, noemen elkaar “broeder” en posten zelfs geregeld hartjes op elkaars foto’s. Een echte bromance dus.

Instagram

Joshua en Megan

Joshua en Megan hebben op Temptation Island een apart parcours doorvaren. Hij deed haar inzien dat Kevin geen goede jongen voor haar was. Nadien liet Joshua Megan kennis maken met zijn Floshua en hadden de twee een soort minirelatie van een paar dagen, waarna Joshua duidelijk maakte dat ze enkel vrienden waren.

Na Temptation Island heeft Joshua wel al meermaals zwaar uitgehaald naar zijn “vriendin” Megan, door te zeggen dat meisjes die onenightstands hebben “goedkoop” zijn en te insinueren dat meisjes die één keer vreemdgaan, dat waarschijnlijk nog een keer zouden doen.

“All the love and happiness in the world”

Nu lijkt de knappe verleider dan toch bijgedraaid te zijn en reageert hij op zijn Instagram Story op de nieuwe relatie van zijn beste vriend Jochen en zijn voormalige friend with benefits Megan.

“Ik wens jullie alle liefde en geluk van de wereld”, schrijft Joshua op zijn Instagram Story. Verder schrijft hij ook “Ik ben blij dat mijn beste vriend een goed meisje heeft gevonden.” Een opvallende uitspraak voor iemand die onlangs nog zei dat hij “nooit op Megan zou kunnen vallen omdat ze graag onenightstands heeft”.

Zelf andere oorden gaan verkennen in Thailand, boek hier je hotel!

Maar hey, het is mooi om te zien dat Megan de liefde heeft gevonden en dat Joshua haar toch steunt

Instagram

Gesponsorde artikelen