Zo reageert ‘sneaky Lisa’ op de breuk tussen ‘Temptation Island’-Pommeline en ‘haar’ Merijn 

Zo reageert ‘sneaky Lisa’ op de breuk tussen ‘Temptation Island’-Pommeline en ‘haar’ Merijn 

‘Temptation Island’-koppel Pommeline en Merijn is niet meer. Na een misstap van Pommeline hebben de twee beslist om uit elkaar te gaan. Pommeline en Merijn leerden elkaar kennen tijdens het vorige seizoen van ‘Temptation Island’ toen Merijn nog een relatie had met Lisa. En die heeft natuurlijk ook iets te zeggen over de breuk tussen Pommeline en haar ex Merijn.

Pommeline en Merijn deden het onmogelijke. In Temptation Island, het programma dat erom bekendstaat om relaties stuk te maken, vonden zij de liefde. Maar na meer dan een jaar een koppel te vormen, is het nu over en uit tussen de twee. Pommeline zou “de weg naar huis kwijt zijn geweest” waardoor ze nu tijd nodig heeft om alles op een rijtje te zetten.

Karma

Lisa Samantha Pols, die we beter kennen als ‘sneaky Lisa’ uit het vorige seizoen van Temptation Island, heeft op haar Instagram Story een boodschap gepost die we moeilijk anders kunnen interpreteren dan als een reactie op de breuk tussen haar ex Merijn en de rondborstige Pommeline.

Everything you do comes back to you – karma” staat er te lezen, oftewel boontje komt om z’n loontje. Een duidelijke verwijzing naar haar ex dus. Want Merijn heeft Lisa tijdens Temptation Island bedrogen met Pommeline.

Overspel

Merijn had toen natuurlijk zijn redenen, omdat Lisa niet zo braaf was als ze in de beelden liet uitschijnen. Lisa was zich namelijk heel bewust van de camera’s en opnameapparatuur bij Temptation Island en was een ander persoon wanneer ze dacht dat de camera’s haar niet konden zien.

Na Temptation Island besloten Lisa en Merijn een punt te zetten achter hun relatie. Merijn ging verder met Pommeline en Lisa bleef alleen achter.

Nu gisteren bekend raakte dat Pommeline en Merijn na een misstap van de blondine een punt achter hun relatie hebben gezet, was het niet meer dan normaal dat Lisa daar een mening over heeft. En natuurlijk is dat een steek naar het ex-koppel.

Want tja, boontje komt om z’n loontje. Want de relatie tussen Merijn en Pommeline komt zo tot een einde op dezelfde manier als hoe ze meer dan een jaar startte: door overspel.

Screenshot Instagram lisasamanthaa

Lisa postte ook deze veelzeggende foto op Instagram:

Met deze foto maakten Pommeline en Merijn hun breuk bekend:

Gesponsorde artikelen