Zo vierden de Kardashians Pasen: Kanye’s vreemde mis, lila jurken en Norths achterwerk 

Zo vierden de Kardashians Pasen: Kanye’s vreemde mis, lila jurken en Norths achterwerk 

Kanye West hield de zondagsmis voor Pasen op Coachella en heel de Jenner-Kardashian-clan was aanwezig. Kanye trakteerde de festivalgangers tijdens de bevreemdende ‘sunday service’ op nieuwe muziek. Hij rapte voor hun de nieuwste single ‘Water’.  

Kanye West hield met Paaszondag de zondagsdienst op Coachella. De hele Kardashian en Jenner family was aanwezig in op elkaar afgestemde outfits en postten alles op sociale media. Hieronder zie je hoe de legendarische familie Pasen vierden.

Yeezus

Voor we veelvuldig over de outfits van de Kardashians gaan praten, kijken we toch eens eerst naar de vreemde ‘sunday service’ die de controversiële Kanye West hield. Tijdens de vroege dienst waren er duizenden mensen afgekomen voor zijn optreden. Op een perfect ronde grasheuvel – die op Twitter al snel de Teletubbieheuvel werd genoemd – presenteerde Kanye samen met een liveband plus koor hun religieuze gospel, tot groot enthousiasme van de bezoekers. Sinds begin dit jaar gaat Kanye de religieuze tour op. Met zijn muziekgerelateerde diensten probeert hij de liefde op een goede manier te communiceren.

Hier zie je een stukje uit Kanye’s dienst:

Kendall postte op haar Instagram nog een filmpje van het concert, inclusief een emotioneel moment van Kanye:

Zijden kleed en Timberlands

“Zeg: vrolijk Pasen, jullie zien er allemaal zo mooi uit”, riep Kim naar Kylie, Kendall, Khloé, North en Penelope, die op het grasveld rondliepen. Khloé praatte met haar nichtje North voordat Kim haar camera richtte op haar besties Allison Statter en Lala Anthony. “Ik heb al mijn besties bijeen op dezelfde plek, wat een geluksvogel ben ik wel niet met Pasen?”, vervolgde Kim. Op Instagram werd vooral veel commentaar gegeven op Khloés schoenen, die een elegant wit zijden kleed met Timberlands combineerde.

De clip eindigde met North, haar nichtje Penelope (Kourtneys dochter met Scott Disick) en Norths vriendinnetje Ryan die een heuvel opliepen, waardoor Kim al meteen enthousiast werd over de volgende Kardashian/Jenners generatie. “Dit zijn Stormi, True en Chi in een paar jaar”, zei ze, verwijzend naar haar dochtertje en de twee nichtjes die allemaal rond dezelfde leeftijd zijn.

Hier kan je de video zien:

Khloé uploadde veel video’s en foto’s op haar Instagramstory van het concert, maar de leukste stories waren die van Khloé die met haar halfzussen Snapchat-filters uittestte. Eerst filmde ze zichzelf en Kylie als honden die hun tong uitstaken. “Ik hou van je, fijne Pasen”, zei Kylie. De tweede was met Kendall, konijnenoren, te grote monden en piepende stemmetjes. Op Instagram vond iedereen het vooral heel schattig.

Hier zie je de snapchatfilters:


Kylie Jenner had een heel speciaal kapsel tijdens de Paasviering. In haar lange vlecht staken allerlei oorbellen en een kruis, toepasselijk voor de misviering. Op Instagram kwam al veel commentaar op haar kapsel. Een meisje zei: “ze heeft oorbellen die ik in de lagere school droeg, in haar haar gestoken.” Iemand anders vergelijkt haar met prinses Fiona van Schrek.

Hier zie je haar kapsel:

North’s achterwerk

Tijdens het optreden van Kanye dat live werd uitgezonden op Youtube, zag een fan North samen met haar vriendinnetje Ryan dansen op een heuvel. Kim retweette het al snel met haar miljoenen volgers. Op Instagram en Twitter kwam vooral veel commentaar op Norths achterwerk. Iemand vroeg zich zelfs af of ze soms een stuntachterwerk had. Iemand anders schreef: “Ik ben dertig, en Norths lichaam is beter dan het mijne, hoe is het mogelijk?”

Tijdens de Live video kan je ook zien dat Kim samen met enkele van de kinderen de heuvel op loopt om Kanye tegemoet te komen.

Om af te sluiten nog een filmpje van de hele familie samen in prachtige op elkaar afgestemde outfits. Zelfs Kris Jenner was eens niet in haar gebruikelijke zwart en droeg voor de gelegenheid een witte jurk.

Gesponsorde artikelen