Zo zag die sexy scène van Jamie Dornan in ‘Fifty Shades Freed’ er blijkbaar écht uit

Zo zag die sexy scène van Jamie Dornan in ‘Fifty Shades Freed’ er blijkbaar écht uit

Fifty Shades Freed komt binnen minder dan een maand in de zalen, maar we hebben al verschillende trailers gezien. Maar het meest sexy moment uit die trailers heeft nu een heel nieuwe dimensie gekregen want Jamie Dornan verklapte dat die scène totaal niet zo sexy was. 

Jamie Dornan, die Mr. Grey speelt in de Fifty Shades-films, was te gast in The Graham Norton Show. Hij deed er zijn verhaal over de sexy scène waarop Christian Grey uit de zee komt. Want die scène had blijkbaar een pak minder sexy geweest als Jamie’s voeten in beeld waren.

Watersandaaltjes

De scène speelde zich blijkbaar af op een strand in het zuiden van Frankrijk. Maar het was geen strand met zand, maar één met steentjes. En iedereen die al eens op zo’n strand is geweest, weet natuurlijk dat het niet makkelijk is om daar elegant op te lopen, laat staan sexy uit het water te komen.

Dus ook acteur Jamie Dornan had het moeilijk om de scène sexy te maken. De eerste take was blijkbaar zo slecht dat ze allerlei methodes probeerden om toch een sexy shot te krijgen. Toen alles mislukte werd gekozen voor de laatste optie. En dat werden dus watersandaaltjes. “Niemand heeft er ooit sexy uitgezien in watersandaaltjes”, voegt Jamie Dornan er lachend aan toe.

Tot nu, denken wij dan. Want zolang we z’n voeten niet zien, blijft die scène toch vooral enorm sexy. Maar we moeten toegeven dat moesten we Mr. Greys voeten in van die plastieken watersandaaltjes zien, het geheel toch een stuk minder sexy zou zijn.

iStock

Bekijk het fragment waarin Jamie Dornan z’n niet zo sexy moment toelicht hier:

Fifty Shades Freed komt op Valentijnsdag, 14 februari 2018, in de zalen.

Gesponsorde artikelen