Zo zal de nieuwe Google Pixel 3 eruit zien volgens gelekte foto

Zo zal de nieuwe Google Pixel 3 eruit zien volgens gelekte foto

De jongste tijd doen er heel wat praatjes de ronde over de nieuwe smartphone die Google binnenkort uitbrengt, de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL. Nu lijkt het erop dat Google dit keer drie modellen zal uitbrengen. Zo zou er nog een toestel in de middelmatige prijsklasse op de markt komen met een geavanceerde Snapdragon 710-chip.

We weten nu ook dat het duurste model van de aankomende Googlesmartphones, de Pixel 3 XL, zal beschikken over een OLED-paneel dat waarschijnlijk door LG gemaakt wordt. Er zijn al foto’s van het design van de schermen gelekt. Volgens een aantal experten zou het wel degelijk om betrouwbare foto’s van de Pixel 3 XL gaan.

De gelekte foto:

Schermafmetingen

Wat opvalt: de Pixel 3 XL had wel een notch of inkeping en de Pixel 3 niet. Toch is het nog niet honderd procent zeker dat de eindversies van de smartphones er effectief zo zullen uitzien. Het gaat hier nog steeds om onbevestigde nieuwtjes en foto’s. De befaamde leaker Steve H. @OnLeaks, die in het verleden het design van verschillende smartphones al met succes voorspelde, zegt dat bovenstaande foto betrouwbaar is.

Hij beweert ook dat hij de afmetingen van de schermen doorgekregen heeft van zijn bronnen. Zo zou de Pixel 3 een scherm van 13 centimeter hebben en de Pixel 3 XL één van 16 centimeter.

Derde, goedkoper model

Telecomexpert Roland Quandt meldt nog op Twitter dat “een mobiel apparaat” over een Snapdragon 710-chip zal beschikken. Het zou gaan om een derde, goedkoper model dat qua prijsklasse in het middensegment valt. De Pixel-smartphones, die eerder uitkwamen, kostten allemaal tegen 800 à 900 euro.

We zullen pas ten vroegste in oktober zeker weten of al deze informatie helemaal correct is, maar het is wel algemeen geweten dat @OnLeaks er zelden naast zit. Over de mid-ranger kon hij nog geen geruchten meegeven.

Gesponsorde artikelen