Zo zal de nieuwe OnePlus 6 er meer dan waarschijnlijk uitzien: hoge kwaliteit aan budgetprijs

Zo zal de nieuwe OnePlus 6 er meer dan waarschijnlijk uitzien: hoge kwaliteit aan budgetprijs

OnePlus brengt binnenkort zijn nieuw exemplaar, de OnePlus 6, op de markt. De Chinese smartphonefabrikant slaagde er de jongste jaren in om steeds betere kwaliteit te leveren aan budgetprijzen. We denken al te weten hoe de OnePlus 6 eruit zal zien, aangezien OnePlus voor zijn designs vrijwel uitsluitend samenwerkt met het bedrijf Oppo.

De OnePlus 5 en de OnePlus 5T zagen er bijna exact hetzelfde uit als respectievelijk de Oppo R11 en de Oppo R11S. Zo wordt er verwacht dat de OnePlus 6 sterk zal lijken op de Oppo R15. Die smartphone beschikt over 6GB aan werkgeheugen en een flink 6.28-inch OLED-scherm. In feite gaat het om een goedkope imitatie van de iPhone X. 90 procent van de voorkant bestaat uit scherm, met een resolutie van 2280 x 1080.

Cutting edge technologie

Wat is dan het verschil tussen smartphones van OnePlus en Oppo? De kwaliteit ligt nog een pak hoger bij OnePlus. Zo kiest de smartphonefabrikant steeds voor de meest hoogstaande chip van de hardwaremastodont Qualcomm. Dit jaar is dat de Snapdragon 845 die ook in de Samsung Galaxy S9 zit.

Oppo

Dream Mirror Edition

Oppo heeft ook een nog krachtigere en duurdere smartphone op de markt, de R15 Dream Mirror Edition. Die beschikt over een sterke Snapdragon 660-chip. Bovendien zijn de camera’s verschillend. Zowel de gewone R15 als de Dream Mirror Edition beschikken over een dubbele camera aan de achterkant met een primaire 16MP sensor. De gewone R15 heeft nog een tweede 5MP sensor en de Dream Mirror Edition een 20MP sensor.

Voor de rest zijn de features hetzelfde. We krijgen een 20MP selfiecamera, een 3400 mAh batterij, microSD-ondersteuning, 128GB aan opslaggeheugen en Android 8.1 Oreo. De PO R15 en R15 Dream Mirror Edition zullen respectievelijk 460 en 490 euro kosten.

Gesponsorde artikelen