Zo ziet de achterkant van de Samsung Galaxy S9 en S9+ eruit … en er is een nieuwe kleur!

Zo ziet de achterkant van de Samsung Galaxy S9 en S9+ eruit … en er is een nieuwe kleur!

Samsung stelt binnenkort zijn nieuwe toptoestellen S9 en S9+ voor en dus lekt er steeds meer informatie uit. De bekende Twitteraar Evan Blass komt nu met een foto van de achterkant en die toont een nieuwe kleur, Lilac Purple, maar bevestigt ook nieuws over de camera.

Op het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona, dat begint op 26 februari, zal Samsung zijn nieuwste topmodellen S9 en S9+ voorstellen aan het grote publiek. Officieel is er nog niets bekend van die modellen, maar de laatste weken lekten wel al enkele dingen uit.

Vorige week toonde de altijd betrouwbare Evan Blass al een foto van de voorkant van de Galaxy S9 en S9+ en nu is er ook een foto van de achterkant bekend gemaakt. Daarbij valt vooral de nieuwe kleur op, Lilac Purple. Daarnaast komt er ook een model uit in Midnight Black, Titanium Gray en Coral Blue.

Dual Camera, maar alleen bij S9+

De gelekte foto’s bevestigen ook eerdere geruchten over de camera van de Samsung Galaxy S9 en S9+. Na jarenlang de beste camera te hebben gehad in smartphoneland verloor Samsung vorig jaar zijn koppositie.

We mogen dus heel wat nieuwigheden verwachten op dat vlak en één daarvan is alvast de dual camera, al komt die volgens de foto’s alleen naar de S9+.

Check hier de gelekte foto’s van de Samsung Galaxy S9 en S9+:

Gesponsorde artikelen