Zo zou The Matrix eruitzien met Will Smith als Neo

Zo zou The Matrix eruitzien met Will Smith als Neo

Will Smith is ooit gevraagd om de rol van Neo te spelen in The Matrix uit 1999. Maar hij wees de rol af. Nu heeft een YouTuber en Redditgebruiker de trailer van de Oscarfilm uit 1999 verknipt en Will Smith erin gemonteerd. En geloof het of niet, het ziet er echt goed uit. 

Er wordt gedacht aan een nieuwe Matrix-film. De kans is klein dat Keanu Reeves terug gaat meedoen, dus misschien is Will Smith de oplossing dacht een YouTuber. Hij heeft in het verleden de rol in The Matrix wel afgewezen, maar daar heeft hij geen spijt van. Hij vond zichzelf toen ook geen geweldige acteur. YouTuber The Unusual Suspect, heeft de trailer verknipt en heeft daar naar eigen zegen 3 dagen over gedaan. Daarna heeft hij die op Reddit geplaatst. En daar kreeg de trailer redelijk wat aandacht.

Hij legt ook op Reddit uit hoe hij het gedaan heeft. “Ik heb de Trailer van The Matrix genomen en stukken met beeld of stem van “Keanu Reeves” eruit geknipt. Daarna ben ik door de films van Will Smith gegaan en als ik daar een scene vond die paste, gebruikte ik die. Ook heb ik hem in bestaande scenes geplaatst.”

Bekijk hier de trailer met Will Smith

Gesponsorde artikelen