Zoek de 10 verschillen: Lindsay Lohan daagt GTA 5 voor rechtbank omdat ze op personage lijkt

Zoek de 10 verschillen: Lindsay Lohan daagt GTA 5 voor rechtbank omdat ze op personage lijkt

Actrice Lindsay Lohan daagt de makers van Grand Theft Auto 5 voor de rechter, omdat ze een personage op haar beeltenis zouden hebben gebaseerd. En daar heeft ze naar eigen zeggen schade door geleden, al maakt ze niet echt duidelijk wat ze daarmee bedoelt.

Lacey Jones is in het spel een blonde actrice voor wie beroemd zijn heel belangrijk is. “Ik ben beroemd en ik heb niks gedaan”, zegt ze op een bepaald moment in de game. Voorts heeft ze een eetstoornis en wordt verondersteld dat ze aan de drugs zit. Helemaal Lindsay Lohan dus. En daar is ze het zelf blijkbaar mee eens, want volgens de actrice is niet alleen de gelijkenis qua uiterlijk treffend, maar ook haar persoonlijke eigenschappen en kleding zijn duidelijk overgenomen door Rockstar.

Om die redenen zal Lohan dus een rechtszaak aanspannen tegen de ontwikkelaars. Bovendien valt op dat ze het Chateau Marmont Hotel in West Hollywood in het spel zouden hebben opgenomen. En daar heeft de actrice ooit een tijdje gewoond. Momenteel woont Lohan in Londen, waar ze in september haar theaterdebuut zal maken.

Gesponsorde artikelen