Zoek je nog een job deze zomer? Wat dacht je van drie maanden reizen met een vriend(in) en ervoor betaald worden

Zoek je nog een job deze zomer? Wat dacht je van drie maanden reizen met een vriend(in) en ervoor betaald worden

Wie nog op zoek is naar een job voor deze zomer kan misschien eens solliciteren bij WOW air. De IJslandse luchtvaartmaatschappij is op zoek naar twee goede vrienden om op eender welke bestemming een travel guide te maken om budgetproof te reizen. Jullie worden drie maanden betaald en solliciteren kan vanaf nu.

Reizen jij en je beste vriend of vriendin graag en zie je het wel zitten om drie maanden samen door te brengen, de wereld te verkennen en er voor betaald te worden? Dan is dit je kans, want de IJslandse budgetmaatschappij is op zoek naar een duo om hun bestemmingen te verkennen en er een travel guide over te maken.

Op 23 april startte de luchtvaartmaatschappij de WOW Travel Guide-wedstrijd. Het duo dat de wedstrijd wint, moet tijdens de periode van 1 juni tot augustus verhuizen naar de IJslandse hoofdstad Reykjavik en wordt ook betaald tijdens die periode. De reizende vrienden moeten acht bestemming van WOW air gaan verkennen en vier tripjes maken in IJsland.

WOW air

Wat moet je doen?

Elk reisje duurt 2 tot 4 dagen en hotel of een andere verblijfplaats zijn gratis. Tijdens de verschillende trips ga je op zoek naar de leukste plekjes om te eten, hoe je je het beste kan verplaatsen, de culturele hoogtepunten of de mooiste natuur van je bestemming en waar je je ’s avonds kan uit leven. Maar ook ga je op zoek hoe je je trip binnen een budget kan houden.

Tijdens je trips maak je vlogs van de bestemming en leg je al je ervaring vast op foto of video. Ook sociale media mag niet ontbreken, deel je ervaringen en tips op bijvoorbeeld een Instagram Story. Nadien vervolledig je de digitale travel guide die jullie aan het maken zijn.

Hoe kan je deelnemen?

Om deel te nemen moet je een video van 1 à 2 minuten maken waarin je reistips geeft voor je eigen woonplaats. Je moet 18 jaar of ouder zijn en je hebt tot 14 mei om je in te schrijven. De winnaars worden via sociale media bekendgemaakt op 18 mei. Zin om deel

Zin om deel te nemen? Dat kan hier.

Gesponsorde artikelen