Zoek je nog een leuk festival dit weekend? WECANDANCE gaat wild in safarithema

WECANDANCE
Facebook WECANDANCE

Dit weekend vind je WECANDANCE op het strand van Zeebrugge. Het festival bestaat al enkele jaren en is ondertussen een echt event geworden. Maar het leukste aan het festival is dat het elk jaar in een andere thema is: wij horen verkleedfeestje!

Wie wil er nu niet naar een festival gaan op het strand? Lekker dansen en drinken terwijl je met je voetjes in het zand woelt, heerlijk. Bovendien kan je ook nog eens in thema gaan. Dit jaar is dat safari, en de organisatoren konden geen beter moment kiezen voor dat thema want met The Lion King in de bioscoop wordt iedereen letterlijk wild.

Bekijk hier de volledige line-up van WECANDANCE 2019.

Outfit change

En nu denk je misschien, ‘wat moet ik aandoen?’. Om die moeilijke vraag te vermijden geven we je graag wat inspiratie mee, zodat je makkelijker kan kiezen hoe je nu naar je fancy verkleedfeest moet gaan.

Line-up

Er zijn ook genoeg artiesten die afzakken naar het strand van Zeebrugge. Faisal, die een aantal jaar geleden werd verkozen tot beste Belgische dj, komt draaien. Daarnaast heb je Peggy Gou die geboren en getogen is in Zuid-Korea. De vrouwelijke dj is momenteel zelfs bezig met het oprichten van haar eigen platenlabel. Ook Kölsch is een bekende naam op het festival. De Deense dj ken je zeker en vast van onderstaand nummer.

Als je nog geen plannen had voor het weekend dan heb je nu een toffe opvulling gevonden. Graag gedaan!

Gesponsorde artikelen