Zoekt een van jouw grootouders nog een lief? Schrijf ze dan nu in voor het volgende seizoen van ‘Hotel Römantiek’

Zoekt een van jouw grootouders nog een lief? Schrijf ze dan nu in voor het volgende seizoen van ‘Hotel Römantiek’

Wil jij een van je grootouders aan een lief helpen? Dan kan je hen nog altijd inschrijven voor het nieuwe seizoen van het programma Hotel Römantiek. Dat meldt Woestijnvis op hun Facebookpagina. 

Het datingprogramma voor ouderen, Hotel Römantiek, dat gepresenteerd wordt door Otto-Jan Ham, Frances Lefebure en Sven De Leijer, zoekt nog altijd nieuwe kandidaten. Het productiehuis dat het programma maakt, Woestijnvis, plaatste een oproep op zijn Facebookpagina.

65-plussers op zoek naar liefde

In het programma, dat ondertussen toe is aan zijn derde seizoen, gaan vrijgezelle 65-plussers op zoek naar een lief om hun oude dag mee door te brengen. De presentatoren organiseren leuke activiteiten zodat de deelnemers elkaar beter kunnen leren kennen.

Aan het einde van elke dag stellen de vrijgezellen een top vijf op van de mensen waarmee ze de beste klik hebben. Degenen die elkaar op nummer 1 plaatsten mogen samen een nacht doorbrengen in een blokhut (seizoen 1) of een jacht (seizoen 2). Van de twee seizoenen zijn er momenteel nog drie koppels die stand hebben gehouden. Een daarvan kondigde nog geen jaar na het einde van het programma hun verloving aan.

Een lief voor een van je grootouders fiksen kan op de website van Vier.

Gesponsorde artikelen