‘Zoey 102’ krijgt eerste teaser

Er is een eerste teaser voor de reboot van Zoey 101. In de film Zoey 102 zullen we te zien krijgen hoe het nog gaat met Zoey (Jamie Lynn Spears) nu ze heel wat jaartjes ouder is. De originele reeks, die liep van 2005 tot 2008 toonde Zoey en haar vrienden als tieners op de schoolbanken, maar nu zijn ze allemaal volwassen.

We weten nu al even dat er een film komt over Zoey 101. Die heeft nu een eerste teaser gekregen. De laatste aflevering van Zoey 101 verscheen ondertussen 15 jaar geleden, waardoor het tijd is om nog eens te gaan kijken hoe het nog gaat met Zoey Brooks en co.

Zoey 102

De film kreeg de naam Zoey 102 en zal opnieuw tonen Zoey Brooks (Jamie Lynn Spears) volgen. Zij is ondertussen volwassen en ontmoet haar vrienden van de Pacific Coast Academy opnieuw voor het huwelijk van Quinn (Erin Sanders) en Logan (Matthew Underwood).

Naast Zoey, Quinn en Logan zullen ook Chase (Sean Flynn), Michael (Christopher Massey), Stacey (Abby Wilde) en Mark (Jack Salvatore) te zien zijn in de film. Lola (Victoria Justice), Nicole (Alexa Nikolas) en James (Austin Butler) keren niet terug. Wel zullen er enkele nieuwe personages opduiken. Het gaat daarbij om Zoeys baas Kelly Kevyn (Thomas Lennon), Archer March (Owen Thiele) en Todd (Dean Geyer). Jamie Lynn Spears was betrokken bij de film als executive producer. De film werd geregisseerd door Nancy Hower en Monica Sheer en Madeline Whitby verzorgden het script.

De film verschijnt 27 juli op de streamingdienst Paramount+. Het is nog niet duidelijk hoe je de film hier zal kunnen bekijken.

Bekijk hier de eerste teaser voor Zoey 102:

Meer
Lees meer...