‘Zoey 102’, film van de bekende reeks ‘Zoey 101’ verschijnt deze zomer

De sequel van de populaire Nickelodeonreeks Zoey 101 heeft een releasedatum gekregen. Zoey 102 zal deze zomer op de streamingdienst Paramount+ verschijnen. Of de film ook bij ons beschikbaar wordt en waar, dat valt nog af te wachten.

Wie zijn jeugd heeft doorgebracht op Nickelodeon, die kent zonder twijfel Zoey 101 nog. De reeks over Zoey Brooks (Jamie Lee Spears) en haar tijd op de Pacific Coast Academy was naast Drake and Josh dé grootste serie op de zender rond 2005. Nu, meer dan 15 jaar later, heeft Nickelodeon dus beslist om een sequel op de wereld los te laten. Die komt er dus in de vorm van een film.

Zoey 102

In de nieuwe film Zoey 102 komt iedereen opnieuw samen voor een huwelijk. De originele reeks, Zoey 101, liep tot 2008 op Nickelodeon en volgde Zoey Brooks en haar vrienden als studenten aan de Pacific Coast Academy, een school die tot voor kort enkel jongens toeliet.

Naast Zoey keren ook personages Quinn Pensky (Erin Sanders), Chase Matthews (Sean Flynn), Logan Reese (Matthew Underwood), Michael Barrett (Christopher Massey), Stacey Dillsen (Abby Wilde) en Mark Del Figgalo (Jack Salvatore) terug in de nieuwe film.

Deze zomer

Nu heeft Paramount+ dus ook bekendgemaakt dat de film deze zomer nog zal verschijnen. Wanneer dat precies zal zijn, is nog niet bekend. Ook een releasedatum op een van onze streamingdiensten is er nog niet. Maar toch deelde Paramount ook al enkele eerste beelden uit de film. Daarin zien we Zoey alvast toekomen op een groot feest en een van haar oude vrienden omhelzen, zien we de groep in shock naar iets kijken én krijgen we ook enkele nieuwe gezichten te zien.

Bekijk de eerste beelden hier:

Meer
Lees meer...