‘Zombieland: Double Tap’ lost eerste trailer

Tien jaar na Zombieland komt de sequel er eindelijk aan. Zombieland: Double Tap heeft dezelfde hoofdrolspelers als de eerste film, al zijn die natuurlijk ook tien jaar ouder geworden. De trailer is alvast veelbelovend.

Zombieland was tien jaar geleden een gigantisch succes. De komische zombiefilm met Emma Stone, Woody Harrelson, Abigail Breslin en Jesse Eisenberg groeide uit tot een cultfilm dus zijn de verwachtingen voor de opvolger dan ook enorm groot. Maar de eerste trailer lijkt die alvast in te gaan lossen.

Zombieland

Toen Zombieland uitkwam in 2009 bestond de film uit een vrijwel onbekende cast. Maar in de afgelopen tien jaar hebben de vier hoofdrolspelers zich allemaal bewezen. Woody Harrelson, die uiteraard al bekend was van No Country For Old Men en Natural Born Killers, was ondertussen ook nog te zien in The Hunger Games en True Detective. Jesse Eisenberg maakte naam met zijn hoofdrol in The Social Network, Abigail Breslin speelde een van de hoofdrollen in Scream Queens en Emma Stone was uiteraard te zien in films als Easy A en La La Land.

Het mag dus een klein wonder zijn dat de makers het originele kwartet opnieuw samen kregen voor het vervolg op Zombieland. Maar het is hen gelukt. De vier grote acteurs kruipen nu opnieuw in de huid van Columbus, Tallahassee, Wichita en Little Rock. En ze hebben het daarbij opnieuw gemunt op zombies.

Zombieland: Double Tap

Zombieland
Zombieland, Zombieland: Double Tap

In de eerste trailer zien we de vier zombiejagers opnieuw in actie. Daarbij breken ze in in het verlaten Witte Huis. Maar ze komen ook oog in oog te staan met andere overlevenden, waarvan er enkele hen wel heel bekend voorkomen.

Zombieland: Double Tap belooft dus opnieuw een doldwaze komedie te worden, die hopelijk het succes van de eerste Zombieland-film kan evenaren.

Zombieland: Double Tap komt eind november in de zalen.

Gesponsorde artikelen