Zon gegarandeerd! Deze zomer kan je naar een 100 procent Belgisch festival … in Spanje

Zon gegarandeerd! Deze zomer kan je naar een 100 procent Belgisch festival … in Spanje

Hou je de komende weken ook dagelijks de weerberichten voor de festivals in de gaten? Dan is er een festival waar je dat vermoedelijk niet voor hoeft te doen. Je moet er wel voor naar Spanje reizen, want daar houden ze een festival met een line-up die voor 100 procent uit Belgische artiesten bestaat. Goose, Bazart, Woodie Smalls en vele anderen staan op het programma van The Village.

Say what? Ja, ook wij moesten twee keer kijken. Voor het eerst wordt in Spanje The Village georganiseerd, een festival in Pals, in de buurt van Gerona, dus niet ver van Barcelona. De line-up zal 100 procent Belgisch zijn. Het festival is een initiatief van de organisatie Route de Soleil en zal van 10 tot 16 september plaats vinden. Dus ook nog eens ideaal voor wie niet kan afkicken van de laatste festivals op Belgische bodem.

Enkele namen die al bekend zijn: Bazart, Faisal, Goose, Woodie Smalls, Black Box Revelation, en nog veel meer. In totaal zullen er 95 Belgische groepen op het podium staan. Het zal moeilijk zijn om een festival in ons land te vinden met zoveel binnenlands talent.

Kitesurfen, kajakken, …

Het festival belooft ook meer dan muziek alleen te worden. Er zullen pop-uprestaurants zijn, je kan je haar laten doen bij een kapper, je kunt er zwemmen, en er is zelfs een bakker voor vers brood. Het doet ons een beetje denken aan al die extraatjes die je ook op Tomorrowland kunt vinden. Wie het graag wat avontuurlijker wil, kan deelnemen aan sportieve activiteiten zoals kajakken, kitesurfen, zeilen en duiken.

En als je er dan toch helemaal voor naar Spanje gaat, kan je er natuurlijk ook gewoon de toerist uithangen. Zo worden er excursies naar Barcelona georganiseerd. Geef toe, het klinkt als het ideale einde van een hopelijk zwoele zomer, niet?

Alle informatie over het festival en tickets vind je HIER!

Gesponsorde artikelen