Zonder deze zalig foute onesies is je kerst niet compleet

Zonder deze zalig foute onesies is je kerst niet compleet

De feestdagen, dat betekent vaak glitterjurkjes, strikjes en strakke hemdjes. Maar ook luie dagen in de zetel om dat teveel aan kerstkalkoen te verwerken. Deze onesies zijn de perfecte outfit voor al wie een dagje nodig heeft om z’n kater of kalkoen te verwerken. 

Voor de Crazy Cat Ladies onder ons – Tipsy Elves

Voor iets meer dan 50 euro heb je deze geweldige jumpsuit dat volstaat met katten en kerstmutsen. Ideaal voor de crazy cat ladies onder ons, maar ook voor mannen is er eentje te koop. Zie je die kerstkaartjes al voor je, met die matchende onesies? Wij wel.

Verstrengeld in kerstlichtjes – Tipsy Elves

Wie fan is van lichtjes, kan helemaal losgaan met deze onesie. Je lijkt wel een wandelende kerstboom! Ook voor deze trui heeft Tipsy Elves een mannelijke versie in hun collectie en dat voor iets meer dan 40 euro.

Kerstboom spelen – Target

Geen geld of zin om een kerstboom te zetten? Dan kan je die gewoon zelf zijn! Met deze opvallende onesie van Target ben jij sowieso de winnaar van de ‘foute-truien-wedstrijd’ die je met vriendinnen houdt!

IJsbeertjes voor de hele familie – Snug as a Bug

Snug as a Bug heeft onesies met dezelfde print voor de hele familie, inclusief je huisdier! De onesies voor volwassenen kun je kopen voor iets meer dan 70 euro. Misschien niet goedkoop, maar als jij samen met je hubby, kinderen of dieren er hetzelfde kan uitzien, dan doe je dat toch wel zeker?

Rudolf met de glitterneus – Asos

Te schattig toch, deze onesie die je er doet uitzien als Rudolf het rendier? Deze onesie van Asos heeft dan nog een echte glitterneus en dat voor maar 35 euro! Voor de mannen is er deze bijpassende onesie van Bol.com.

Schattig in het blauw – Kersttruiwinkel

Kleine taaipopjes, kerstsokken, cadeautjes, kerstboompjes en sneeuwkristallen; alle kleine dingetjes die kerst zo gezellig maken, staan op deze mooie blauwe onesie. Voor 25 euro is hij helemaal van jou!

Aaibaar kerstelfje – LolaLiza

Haast je om deze onesie aan te schaffen als je eruit wil zien als een schattig kerstelfje, want deze pyjama kost je momenteel maar 15 euro! Een echt kerstkoopje als je het ons vraagt.

Kerstman met hoodie – Asos

Ook voor mannen geen gebrek aan leuke onesies. Wat dacht je van deze onesie waarmee elke man eruit gaan zien als de kerstman? Asos verkoopt deze onesie momenteel met korting en voor net geen 30 euro heb je ‘m al in huis.

Gesponsorde artikelen