‘De Zonen van Van As’-spin-off ‘Frakke & Jempie’ verschijnt volgende maand op Streamz

Goed nieuws voor de fans van de serie De Zonen van Van As. Na vijf seizoenen en een bioscoopfilm komt er volgende maand ook een spin-off van de reeks. In Frakke & Jempie volgen we de twee populaire personages in acht komische nieuwe afleveringen. De reeks verschijnt op 10 augustus op Streamz.

De allereerste aflevering van De Zonen van Van As op VTM dateert ondertussen al van meer dan tien jaar geleden, maar toch blijft het concept populair bij de kijkers. Het was dan ook geen verrassing dat er vorig jaar na vijf succesvolle seizoenen ook een film uitkwam. Die film is vanaf 10 augustus op Streamz te zien, maar daar doet de streamingdienst nog een extraatje bij. Op die dag verschijnt namelijk ook de nieuwe spin-off Frakke & Jempie. Om het wachten aangenamer te maken, deelde Streamz vandaag alvast een trailer.

Frakke & Jempie

De nieuwe reeks gaat over, hoe kan het ook anders, Frakke (Carry Goossens) en Jempie (Peter Van den Eede). Frakke is een ietwat verlegen en introverte man die vooral zeer achterdochtig uit de hoek kan komen. Jempie is met zijn extraverte persoonlijkheid zijn tegenpool. Daarnaast staat hij ook bekend om zijn soms ophopende leugens.

In de spin-off zien we hoe de twee samen hun eigen garage kopen. Op het eerste zicht lijkt die garage op een krot, maar voor Frakke en Jempie is het een droom die in vervulling gaat. Toch gaat het van in het begin fout, aangezien het duo de garage van een nogal duister figuur heeft gekocht. Dat zet de twee uiteindelijk lijnrecht tegenover elkaar. Frakke wil namelijk meteen opgeven, terwijl Jempie wil blijven vechten voor zijn droom.

Bekijk de trailer hier:

Frakke & Jempie verschijnt op 10 augustus op Streamz.

Meer
Lees meer...