Zoontje van Karen Damen is nu pas fan van K3: “Ik weet eindelijk hoe het voelt om een kind te hebben dat fan is”

Zoontje van Karen Damen is nu pas fan van K3: “Ik weet eindelijk hoe het voelt om een kind te hebben dat fan is”

Pas nadat mama Karen Damen na 17 jaar een punt zette achter haar K3-carrière is haar eigen zoontje Sky een echte fan geworden. “Sinds Hanne, Marthe en Klaasje er zijn is het grote liefde.” En hoewel Karen zelf schrik had om na K3 in een zwart gat te vallen, valt dat reuzegoed mee, haar agenda staat zelfs alweer helemaal vol.

“Ik weet voor het eerst hoe het voelt om een kind te hebben dat fan is van K3.” Pas nu Karen Damen niet meer in de meisjesgroep K3 zit, is haar eigen 6-jarige zoontje Sky eindelijk fan. Aan de krant het Nieuwsblad vertelt ze dat dat “daarvoor nooit” het geval was, “maar sinds Hanne, Marthe en Klaasje er zijn, is het grote liefde.” En hij ziet ze alledrie graag, want “eerst was hij vooral zot van Hanne, dan Marthe, en nu is het vollen bak Klaasje.”

Na 17 jaar zette Karen Damen begin mei een punt achter haar K3-carrière. “Het plan was een lange vakantie te nemen, maar voor ik het wist, stond mijn agenda weer helemaal vol. Ik kan de leuke dingen niet weigeren”, vertelt ze. Hoewel ze schrik had om in een zwart gat te vallen, is dat dus nergens voor nodig gebleken.

Schooluren

Al is Sky toch bezorgd om zijn mama: “Hij zei onlangs dat hij het erg vond voor mij dat ik niet meer bij K3 was. Hij denkt dat ik nu helemaal niet meer moet werken. Maar ik zei dat ik het helemaal niet erg vind, dat het heel mooi is geweest.”

Al verandert er wel één en ander wat dat werken betreft. “Zolang alles zo geregeld wordt dat ik Sky kan blijven zien, maakt het mij niet uit. ‘Niet in het weekend en binnen de schooluren’, zeg ik altijd, en iedereen schikt zich daarnaar.”

Volle agenda

“Ik voel dat ik voor hem op het juiste moment ben gestopt met K3. Hij vond het niet meer leuk dat ik hele weekends weg was. Ik zette hem vrijdagmorgen aan school af en zag hem pas maandagochtend terug na een druk weekend met zes K3-shows. Dat was drama. Nu kan ik hem elke avond afhalen aan school. Het geluk dat uit zijn ogen straalt, is onbetaalbaar.”

Gelukkig hoeven fans Karen niet al te lang te missen, want ze gaat EK-columns schrijven in de krant het Nieuwsblad en een stemmetje inspreken in de Disney/Pixar-film Finding Dory. We gaan haar ook op tv nog terugzien in (tot nu toe) drie programma’s en op de planken in het theaterstuk Blind Date.

Stevige agenda, als je het ons vraagt!

Gesponsorde artikelen