Zorgeloos Tinderen: zo weet je zeker dat je match meer wil dan alleen maar een wilde nacht

Zorgeloos Tinderen: zo weet je zeker dat je match meer wil dan alleen maar een wilde nacht

Tinder is een leuke bezigheid en voor veel mensen ook gewoon dé manier om een lief te vinden. Maar soms sluimert er zo’n gevoel in je lijf en maak je je zorgen: wil je match wel meer dan alleen eens goed van bil gaan? Wij hebben vier tekenen die aantonen dat je date oprecht geïnteresseerd is in jou.

1. Je match plant een echte date

iStock

Wil je date direct bij jou thuis afspreken? Dan weet je misschien al hoe laat het is. Maar als hij of zij een leuke activiteit wil plannen met jou, dan mag je al een klein vreugdesprongetje maken, want dan is er waarschijnlijk wel oprechte interesse in jou als persoon.

Het is nog altijd mogelijk dat blijkt na een aantal ‘casual’ dates dat jullie niet passen bij elkaar, maar dat overkomt de beste natuurlijk

2. Hij of zij wil een goed gesprek met je voeren

iStock
Vraagt je date naar je hobby’s, je huisdier of je job? Dan heeft hij of zij goed opgelet tijdens jullie gesprekken op Tinder of is er wat speurwerk aan te pas gekomen. Je match zoekt duidelijk naar gespreksonderwerpen en wil graag meer over jou te weten komen. Dates die enkel uit zijn op een onenightstand zullen waarschijnlijk niet zo veel moeite doen om jouw karakter en leven beter te leren kennen.

3. Je match wil ook overdag afspreken

iStock
Je sociale leven mag zich dan regelmatig ’s avonds afspelen, maar als je date alleen maar ’s avonds laat of ’s nachts wil afspreken, dan kan je al raden waarom dat is. Als je date vraagt om ’s middags iets te gaan drinken, dan kan je er van op aan dat hij of zij je graag wil zien, zonder dat je daarvoor uit de kleren moet.

4. Hij of zij geeft lieve complimentjes

iStock
Complimentjes over je mooie kontje of sexy figuur zijn soms leuk om te horen, maar als je Tinderdate ze al geeft bij de eerste gesprekken die jullie voeren, dan wil je match waarschijnlijk graag eens met z’n handen wrijven over je lijf. Geeft je date echter lieve, doordachte complimentjes? Vindt hij of zij je glimlach of een karaktertrek leuk van je en zegt hij of zijdat ook? Dan mag je bijna zeker zijn dat je match het oprecht goed met jou meent. Keepen, die handel!

Gesponsorde artikelen