Zorgen Niels en Rosanna voor een ‘Temptation Island’-trouw?

Zorgen Niels en Rosanna voor een ‘Temptation Island’-trouw?

Gaan Rosanna en Niels van ‘Temptation Island 2017’ trouwen? Alles wijst erop dat de Nederlandse tortelduifjes binnenkort in het huwelijksbootje stappen. Vooral Niels zegt op een mooie toekomst te hopen, maar hij blijft vaag over zijn plannen en spreekt van “een verrassing”. Ook de Instagramposts van Rosanna en Niels liegen er niet om.

Het Nederlandse programma Temptation Island VIPS, waarbij bekende Nederlanders aan de ultieme relatietest onderworpen worden, zit erop. Rosanna en Niels waren weer even uit elkaar, maar net als na hun vorig Temptation-avontuur zijn ze nu weer een smoorverliefd stel. “Het gaat wel steeds beter”, zegt Niels in een RTL-interview met Temptation-presentator Rick Brandsteder. “We komen altijd wel weer bij elkaar”, vult Rosanna aan.

Van knipperlicht naar mooie toekomst

“Na zo’n Temptation-avontuur geeft dat een hele sleur erachteraan en ruzies en gedoe, maar we proberen het altijd op te lossen met elkaar”, laat Niels weten. Hij biecht op dat hun relatie tijdens de uitzendingen van Temptation Island VIPS nogal in knipperlichtmodus stond: “Dan zie je elkaar weer en dan gaat het een aantal dagen de goeie kant op. Dan komt er weer een aflevering en heb je gelijk weer ruzie en zie je elkaar weer een tijdje niet.”

Nu zijn Rosanna en Niels weer een koppel. Vooral Niels hoopt op een mooie toekomst, maar hij wil daarover nog niet al teveel kwijt: “Daar ga ik nog niet teveel over zeggen. Dat blijft een verrassing.”

Wanneer er naar trouwplannen gevraagd werd, reageerde Rosanna zo: “Dat ligt bij hem. Hij moet mij uhh …”

Instagramposts

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, hebben Rosanna en Niels erg suggestieve foto’s op Instagram gepost waarop ze staan te kussen. Het bijschrift bij haar luidt “His Queen” met een ring-emoji en bij hem “Her King” met een ring-emoji. Hangt hier een bruiloft in de lucht?

Gesponsorde artikelen