Zou deze belofte de Rode Duivels extra motiveren? Jan Mulder neemt niet 1 maar 2 tattoos als we EK winnen

Zou deze belofte de Rode Duivels extra motiveren? Jan Mulder neemt niet 1 maar 2 tattoos als we EK winnen

“Mijn verwachtingen zijn na vanavond in ieder geval getemperd. Ik laat nu 2 tattoos zetten als België het EK wint.” Woensdagavond beloofde Jan Mulder al een tattoo te nemen als de Rode Duivels zouden winnen. Hij dacht aan een Belgisch vlaggetje, maar vanavond sprak hij over een drietand in de schaamstreek. En nu we verloren hebben doet Mulder er nog een schepje bovenop. Hij belooft niet 1 maar 2 tatoeages op zijn lijf vast te leggen. Zou het de Rode Duivels extra motiveren?

“Ik mis een ‘spielganger’, een regisseur, iemand als Pirlo. Iemand die de ballen komt opvragen, die het leer ook altijd toegespeeld krijgt en vervolgens het spel uitdeelt”, Jan Mulder is – zachtjes uitgedrukt – redelijk teleurgesteld over de eerste EK-match van de Rode Duivels tegen Italië. “Mijn verwachtingen zijn na vanavond in ieder geval getemperd”, zegt Mulder op één. En dus doet hij de volgende belofte: “Ik laat nu twee tattoos zetten als België het EK wint.” Zou het de Rode Duivels extra motiveren?

We zijn alleszins erg benieuwd hoe de tatoeages Mulder zouden staan, want gisteren beloofde hij al sowieso 1 tattoo te zetten als we het EK zouden winnen en vanavond – nog voor de match – maakte hij bekend dat dat een drietand zou zijn op zijn … schaamstreek. Dat maakt ons erg nieuwsgierig naar wat die 2e tatoeage zou zijn.

We hopen alvast heel erg dat we deze meme aan het einde van het EK de wereld in kunnen sturen 😉

Gesponsorde artikelen