Zoutelande-band BLØF komt naar de Lotto Arena en de Ancienne Belgique in 2019

Zoutelande-band BLØF komt naar de Lotto Arena en de Ancienne Belgique in 2019

De Nederlandse band BLØF komt volgend jaar met hun monsterhit ‘Zoutelande’ naar de Lotto Arena in Antwerpen en naar de Ancienne Belgique in Brussel. Ze zijn ondertussen één van de meest succesvolle groepen bij onze noorderburen. Afspraak op 7 december 2019 in Antwerpen.

BLØF heeft een jaar om U tegen te zeggen achter de rug. De groep scoorde pas nog een dubbel-platina plaat voor hun grijsgedraaide hit Zoutelande. Die werd ook genomineerd voor de MIA-award ‘Hit Van Het Jaar’ en is het meest succesvolle Nederlandstalige nummer ooit.

BLØF stond op 30 november 2018 nog in de Lotto Arena. Het optreden kreeg over het algemeen van fans en recensenten goede kritiek.

(BLØF scoorde na meer dan 20 jaar pas een nummer 1-hit in Vlaanderen.)

“Dankbaar en trots”

“Het is heel bijzonder dat we na 25 jaar het meest succesvolle jaar in onze carrière beleven”, meldt de groep in een persbericht. “Dat maakt ons dankbaar en trots. Dat vieren we dit weekend met onze fans in Rotterdam Ahoy. En wat ons betreft volgend jaar gewoon weer. We hebben vorige week leuke shows gedaan in Lotto Arena in Antwerpen en AB Brussel. Onze Belgische fans luisteren met veel aandacht en we mogen er graag komen. Op naar 7 december in de Lotto Arena in Antwerpen.” Op welke datum BLØF naar de AB komt, is nog niet geweten.

(Check hier de eerste namen voor Down The Rabbit Hole festival.)

Ticketverkoop

BLØF bestaat dus al veel langer dan Zoutelande. Ze braken in 1997 door met de hit Liefs Uit Londen van de plaat ‘Helder’. Andere hits van de band zijn Aanzoek Zonder Ringen, Alles Is Liefde en Holiday In Spain.

(Bekijk hier de voorlopige line-up van Best Kept Secret 2019.)

Gesponsorde artikelen