Zoveel kost een nachtje in de resorts van ‘Temptation Island’

Zoveel kost een nachtje in de resorts van ‘Temptation Island’

Als je kijkt naar ‘Temptation Island’ en niet bent afgeleid door de afgelijnde lichamen en bikinibody’s, maar door de prachtige villa’s moet je misschien eens zo’n verblijfplaats boeken. We waarschuwen je: ’t is niet goedkoop. Hoewel een nachtje in Villa Ayundra en Siam Residence niet evenveel kosten …

Het programma Temptation Island speelt zich af in het zwoele Thailand in een vakantieoord waar we allemaal naartoe willen gaan. Eigenlijk willen wij onze relaties of verleidingstalenten helemaal niet testen, maar willen we gewoon naar zo’n villa.

Villa Ayundra

We hebben eens gezocht naar de prijzen van de villa’s en konden even onze ogen niet geloven. Volgens TripAdvisor betaal je voor een nachtje in Villa Ayundra 937 euro.

Stel dat we helemaal Temptation willen gaan en naar ginder vertrekken in september en veertien nachten boeken in de villa van de vrouwen, dan zouden we 15.714 euro moeten betalen. Maar er is ook nog goed nieuws hoor. Of je nu alleen, met drie of zes naar de villa van 450 vierkante meter wil gaan, je betaalt nog steeds dezelfde prijs.

Let wel op als je in september voor veertien dagen met zeven personen naar dit resort op Lipa Noi Beach wil gaan, wordt het toch een beetje duurder. Vanaf zeven volwassenen betaal je een bedrag van 16.397 euro. De prijzen blijven ook stijgen met het aantal mensen die erbij komen.

Je kan op Villa Ayundra aankomen met een maximum van tien personen. Dus de kans zit er wel in dat er een uitzondering werd gemaakt voor Temptation Island. Misschien wel met oog op samen slapen?

Villa Ayundra

Siam Residence

Voor het ‘mannenverblijf’ van Temptation Island schrikken we ook eventjes van de prijzen, maar niet om de reden die je denkt. Als we TripAdvisor moeten geloven, betaal je voor één nachtje voor twee personen 106 euro … Dat is een pak goedkoper dan het vrouwenverblijf, toch? Het verblijf heeft wel verschillende accommodaties dus misschien komt dat daardoor.

Door de verschillende accommodaties van Siam Residence is het niet per se nodig om alles af te huren en een totaalbedrag te betalen. Oké, de prijzen liggen nog steeds hoog, maar voor twee personen kan je bijvoorbeeld al veertien nachten reserveren voor maar 1.484 euro.

Als we reserveren voor de 12 deelnemers komen we op een totaal van 11.391 euro. Dus als je met een grote groep naar Temptation Island wil gaan zonder deel te nemen, komt Siam Residence je goedkoper uit.

Misschien toch een beetje boven ons budget …

Siam Residence

Gesponsorde artikelen