Nieuwe Zuid-Koreaanse reeks ‘Celebrity’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de gloednieuwe Zuid-Koreaanse reeks Celebrity. In de reeks volgen we de influencer Seo A-ri (Park Gyu-young) die plots haar fans toespreekt vanuit het graf.

Netflix blijft investeren in content van Zuid-Koreaanse bodem. Dit jaar zullen er zo maar liefst 34 nieuwe titels uit Zuid-Korea verschijnen op Netflix. De volgende in dat rijtje is de fictiereeks Celebrity, een reeks over de keerzijde van bekendheid.

Celebrity

In de officiële trailer voor Celebrity kregen we al wat meer informatie over de mysterieuze inhoud van de reeks. We maken zo kennis met Seo A-ri (Park Gyu-young). Zij wil bekend worden en start daarom met het uitzenden van livestreams. Al snel bereikt ze haar doel en wordt ze een razend populaire influencer. Maar zo komt ze ook al snel in contact met de keerzijde van de bekendheid en die wordt haar uiteindelijk zelfs fataal. Tot verbazing van haar vrienden én vijanden begint A-ri plots te livestreamen na haar dood en daarbij neemt ze geen blad voor de mond.

Park Gyu-young, die de hoofdrol speelt als Seo A-ri, zal binnenkort ook te zien zijn in het tweede seizoen van Squid Game. Verder kan je in Celebrity Kang Min-hyuk (drummer van CNBLUE), Lee Chung-ah (VIP), Lee Dong-gun (Marry Him If You Dare) en Jun Hyo-seong (Memorist) aan het werk zien. K-popfans kunnen in de teaser ook al Yuqi van (G)I-DLE spotten. Celebrity is gemaakt door het Zuid-Koreaanse productiehuis Studio Dragon, dat eerder ook al verantwoordelijk was voor onder andere Crash Landing on YouSweet HomeLove AlarmVincenzo en The King: Eternal Monarch.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor Celebrity:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...