Zuid-Koreaanse datingshow ‘Single’s Inferno’ krijgt een tweede seizoen

Fans van Single’s Inferno hebben opnieuw iets om naar uit te kijken, want de Zuid-Koreaanse datingshow krijgt een tweede seizoen. Daarbij laat Netflix alvast weten dat het er heter en sexyer aan toe zal gaan.

Netflix telt ondertussen al heel wat verschillende datingshows. Een vreemde eend in de bijt is daarbij Single’s Inferno. In de Zuid-Koreaanse realityshow gaat het er namelijk een stuk braver aan toe dan in de Amerikaanse shows. Zo was het verste dat een koppel in het eerste seizoen ging een kusje op de wang. Toch wist de show heel wat kijkers te bekoren. En voor die fans hebben we goed nieuws. Want Netflix heeft het tweede seizoen van de reeks bevestigd.

Single’s Inferno

In Single’s Inferno worden singles op een onbewoond eiland gedropt, daar kunnen ze overleven met beperkte luxe. Ze kunnen echter ontsnappen van het eiland door een koppel te vormen, maar daarvoor moeten twee kandidaten los van elkaar voor elkaar kiezen. Wanneer twee deelnemers elkaar kiezen, mogen ze naar Paradise, een luxehotel waar ze samen de nacht doorbrengen.

Hoewel er dus weinig losbandigheid aan te pas kwam, zorgde het programma – zoals het een realityshow beaamt – toch voor heel wat drama (ook na de uitzending). De reeks werd een succes tot ver buiten Zuid-Korea en dat vraagt natuurlijk om een tweede seizoen. Netflix kondigde dat tweede seizoen vandaag aan via z’n Zuid-Koreaanse Twitteraccount. In het bijhorende filmpje kregen we enkele beelden uit het eerste seizoen te zien.

Het is nog niet geweten wanneer het tweede seizoen van de reeks zal verschijnen op Netflix.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...