Zus Demi Lovato post hartverscheurende boodschap op verjaardag van Demi

Zus Demi Lovato post hartverscheurende boodschap op verjaardag van Demi

Demi Lovato vierde gisteren haar 26ste verjaardag en het was een verjaardag die ze misschien niet gehaald had. Enkele weken geleden belandde de zangeres met spoed in het ziekenhuis na een overdosis. Momenteel is ze opgenomen in een afkickcentrum. Haar zus en mama uitten daarom hun dankbaarheid op de 26ste verjaardag van Demi.

Op 24 juli werd de Amerikaanse zangeres Demi Lovato bewusteloos teruggevonden in haar appartement in Los Angeles. Ze werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis waar ze behandeld werd voor een overdosis. Hoewel er aanvankelijk gespeculeerd werd over een overdosis heroïne, bleek dat later incorrect te zijn en ging het over de pijnstiller oxycodon, die vervuild was met het veel sterkere fentanyl.

“Een van de vreselijkste dagen van mijn leven”

Na de behandeling van de overdosis werd Demi opgenomen in de ontwenningskliniek waar ze nu nog steeds verblijft. Op Instagram liet ze zelf weten dat ze zal blijven vechten om van haar verslavingen af te geraken.

Gisteren vierde de zangeres haar 26ste verjaardag en daar horen natuurlijk verjaardagswensen bij. Haar zus Madison schreef een hartverscheurende boodschap op Instagram. “Vandaag had een van de vreselijkste dagen van mijn leven kunnen zijn”, begint ze de boodschap aan haar zus. “Maar uiteindelijk kan ik hem doorbrengen door God, de geweldige dokters, Demi’s team en iedereen over de hele wereld die z’n steun betuigde te bedanken want zonder deze mensen zou ik geen grote zus meer hebben.”

De gekke, kleine dingen

Madison gaat verder over haar grote zus. “Ik heb nagedacht over hoe ik zou willen dat iedereen kon zien welke gekke, kleine dingen ze doet. Zoals hoe haar neusvleugels bewegen als ze bepaalde woorden zegt en hoe ze m’n haar achter m’n oor streelt wanneer ik probeer te slapen. Want dat zijn de dingen waarvoor ik vandaag dankbaar ben.”

“Ze lijken heel klein, maar deze kleine dingen maken van mijn zus wat ze is – geen zangeres, geen celebrity en zeker niet hoe ze omschreven werd in de media – ze is een dochter, een vriendin en mijn grote zus … en ik ben zo, zo dankbaar dat ik haar een gelukkige verjaardag kan wensen.”

Ook de mama van Demi Lovato wenste haar dochter een gelukkige verjaardag. Dat deed ze door de boodschap van Madison te delen op Twitter met als bijschrift “Ik ben ongelofelijk gezegend vandaag”.

Bekijk hier de foto van Madison Lovato over haar zus Demi:

Gesponsorde artikelen