Zus zet fakende influencer opnieuw met beide voetjes op de grond

Casey Carly Influencer Zus
Twitter/@carlysos3

Influencers, die zijn een soort apart. Ze maken reizen naar de mooiste bestemmingen, dragen de meest modieuze outfits voor de stomste klusjes en zien er precies altijd goed uit. Een ware nachtmerrie voor de gewone mensen onder ons. Maar eigenlijk zijn influencers ook maar normale mensen, en dat maken hun broers en zussen maar al te graag duidelijk.

Het recentste voorbeeld uit het rijtje: Casey en Carly Sosnowski. Casey is een influencer op Instagram met héél veel bikinifoto’s. Ze promoot een gezond leven en respect voor de natuur. Een foto van een wandeling kan dan ook niet in haar collectie ontbreken.

Tweets en veranderende bijschriften

Ze postte twee foto’s met dit bijschrift: “De natuur is de ultieme genezer van al onze problemen #naturelovers”. Na een veelzeggende tweet van haar zus Carly, heeft ze dat bijschrift moeten veranderen.

“Mijn zus zei dat ze aan het wandelen was … dat is onze tuin”, schreef Carly. Ze postte ook twee foto’s: de foto die haar zus ook gedeeld had en het bewijs dat Casey helemaal niet aan het wandelen was. Haar “gezonde wandeling” was dus, euh, kort!

“Misschien”

Na de tweet van Carly, moest Casey dus wel haar bijschrift veranderen. “De natuur is de ultieme genezer van al onze problemen” werd dan “Ging ik wandelen? Nee. Is dit mijn tuin? … Misschien.” Afsluiten deed ze met een knipoogje.

Gesponsorde artikelen