Zwanetta moest pruik dragen van de makers van ‘Temptation Island’

Zwanetta moest pruik dragen van de makers van ‘Temptation Island’

We weten ondertussen dat verleidster Zwanetta een pruik draagt op ‘Temptation Island’, maar dat was niet volledig haar eigen keuze. Blijkbaar hadden de makers van het programma daar ook hun zegje in. 

We kennen Zwanetta op Temptation Island natuurlijk als de verleidster met de weelderige zwarte krullenbos, maar van nature is de Nederlandse danseres blond. De verleidster verandert geregeld van kapsel. Daarvoor gebruikt ze pruiken, synthetische vlechtjes en extensions. Maar waarom koos ze voor zwarte krullen op Temptation Island?

Kapselkameleon

Zwanetta is een echte kameleon als het op haar kapsel aankomt. De ene dag heeft ze lang, golvend grijs haar, de volgende dag roze vlechtjes en een week later kan ze haar gekende zwarte krullen weer hebben. De Nederlandse legt nu uit waarom ze zo graag van kapsel verandert. “Omdat ik het leuk vind”, klinkt het in de video van #FIRST (zie onder). “Ik vind het saai om steeds één kapsel te hebben. Dus ik doe gewoon altijd wat ik leuk vind.”

Ze geeft ook toe hoe haar haar er onder haar pruik uitziet. De verleidster heeft momenteel een korte donkere bob. “Normaal vlecht ik m’n natuurlijke haar in onder m’n pruiken, maar nu is het gewoon in een knotje.”

Geen vlechtjes op Temptation

We leerden Zwanetta kennen als krullenbol op Temptation Island, maar dat had op een haar na helemaal anders kunnen zijn. De verleidster wilde namelijk met vlechtjes naar Thailand gaan, maar daar stak de productie een stokje voor. Zelf andere oorden gaan verkennen in Thailand, boek hier je vakantie!

“Ik had op de casting m’n eigen haar gekruld. Later wilde ik dan eigenlijk met vlechtjes naar Temptation Island gaan, maar dat mocht niet. Dus toen dacht ik: ‘Ja, ik ga niet elke dag m’n haar liggen krullen in dat hete weer. Dus dan heb ik maar een pruik gekocht.”

En dat zijn voor Zwanetta niet de eerste de beste pruiken. De verleidster spendeert grote bedragen aan haar opvallende kapsels. “Dat kan van 200 tot duizenden euro’s oplopen.” Pruikensponsors heeft ze voorlopig nog niet. “Ik koop alles zelf”, laat ze weten. Wie mooi wil zijn, moet er geld voor over hebben.

Plastische chirurgie

Verder doet Zwanetta in de video ook haar boekje open over plastische chirurgie. Ze geeft toe dat ze net voor de opnames haar lippen opnieuw heeft laten opspuiten. “Ik vond m’n lippen wel oké, maar ik vond dat m’n bovenlip wat groter kon”, verklaart ze haar beslissing.

Zwanetta geeft ook toe dat ze als ze nog iets zou laten veranderen, het haar borsten zouden zijn. “Ik wil ze niet groter. Ik wil gewoon mijn eigen vorm, maar iets voller.” Voorlopig geen 400 of 670 cc voor Zwanetta dus.

Bekijk hier de volledige video:

VIJF

Gesponsorde artikelen