Zwanetta scoort wél op ‘Temptation Island VIPS’

Zwanetta scoort wél op ‘Temptation Island VIPS’

‘Temptation Island’-verleidster Zwanetta is op ‘Temptation Island VIPS’ geslaagd in haar opzet. De sensuele verleidster heeft er een man in haar bed gekregen. Iets waar ook Alex eerder al in slaagde. En zo hebben de twee oudgedienden hun slag thuisgehaald.

Wij moeten er dan wel nog een paar maanden op wachten, maar in Nederland is het volgende seizoen van Temptation Island bijna ten einde. Het gaat hierbij om de VIP-versie van het programma waarin bekende koppels de relatietest aangaan. Die bekende koppels krijgen ook nog eens bekende verleiders voorgeschoteld en die nemen hun taak meer dan serieus.

Alex

We leerden verleider Alex kennen met zijn legendarische woorden: “Ik ga vieze dingen doen met je meisje“. Hij deed toen inderdaad vieze dingen met Rosanna en dat heeft hij nu nog een keertje overgedaan.

De verleider met de meest reflecterende glimlach van het noordelijk halfrond is er nog een keertje in geslaagd om Rosanna in z’n bed te krijgen. Niels en Rosanna gingen de relatietest namelijk nogmaals aan en deze keer lijkt het helemaal mis te gaan tussen de twee. Niels heeft z’n pijlen gericht op de piepjonge Fabiola en Rosanna blijft vallen voor Alex. Is die tweede keer er dan echt te veel aan?

Instagram alexx.mass

Zwanetta

Naast Alex kwam er nog een oude bekende aan in Temptation Island VIPS. De beruchte verleidster Zwanetta kwam de boel weer helemaal in de war sturen.

Stefano, het mannelijke deel van het onbekende koppel in Temptation Island VIPS viel als een blok voor de sensuele moves van Zwanetta en dat krijgt dus een staartje. Zwanetta ging met Stefano op dreamdate en ’s nachts werden de matrassen verschoven naar een hoekje waar er geen camera’s hingen. Maar op Temptation Island ben je natuurlijk nergens helemaal alleen. Dus konden de microfoons deze veelzeggende woorden van de verleidster oppikken: “Kom niet in me, kom op me, ja alsjeblieft.” Zegt genoeg denken wij dan.

Bekijk hier de teaser van de dreamdates van Temptation Island VIPS:

RTL

Gesponsorde artikelen