Zwanetta van ‘Temptation Island’ start zangcarrière: beluister hier haar eerste single!

Zwanetta van ‘Temptation Island’ start zangcarrière: beluister hier haar eerste single!

Zwanetta, de meest spraakmakende verleidster van het laatste seizoen van ‘Temptation Island’, werkt nu ook aan een zangcarrière. Ze zingt mee op het nummer ‘Diamant’ van de Nederlandse rapper Joyba. 

Er is over weinig verleidsters van Temptation Island zo veel gezegd als over de Nederlandse danseres Zwanetta. Het begon allereerst met haar kapsel, want waren haar zwarte krullen echt of was het een pruik. Later ging ze met Mezdi als “topless dame” in de zee en ook Tim leek te vallen voor de verleidelijke vormen van Zwanetta. Ook na Temptation Island werd het niet stil rond de verleidster met de sappigste naam, want ze liet al sleutelen aan haar lippen en onlangs kreeg ze er ook wat cc aan humor bij. Zwanetta zal binnenkort ook te zien zijn in Temptation Island VIPS, maar ze houdt het niet bij verleiden alleen, want ze staat nu aan het begin van een carrièreswitch.

Zangeres

Ja, Zwanetta wil het nu ook maken als zangeres. De verleidster lanceerde vandaag haar eerste single samen met de Nederlandse rapper Joyba. Voorlopig is ze nog de ‘featuring artist’, maar Zwanetta ziet een zangcarrière dus duidelijk wel zitten.

Je moet er even op wachten, maar iets na een minuut in het nummer Diamant maken we kennis met de zangstem van Zwanetta. Voorlopig is het nummer te beluisteren op Spotify en YouTube, maar er is nog geen clip. Al mogen we binnenkort waarschijnlijk wel een sexy videoclip met danseres Zwanetta verwachten.

Beluister hier het volledige nummer Diamant van Joyba ft. Zwanetta:

Gesponsorde artikelen